Aanbiedingen

Inhoudsopgave

Rijk en succesvol worden gaat natuurlijk niet vanzelf. Je zult toch echt actie moeten ondernemen voordat je resultaten gaat zien. Het belangrijkste is natuurlijk dat je de juiste mindset hiervoor hebt, maar een beetje hulp kan natuurlijk geen kwaad. De aanbiedingen op deze pagina zijn er echt niet om jou iets aan te smeren, maar zijn bedoeld om je verder op weg te helpen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Natuulijk kun je ook gratis rijker worden door bijvoorbeeld verzekeringen te vergelijken of door aan spaarprogramma’s mee te doen, onder het kopje ‘Besparen’ kun je hierover meer lezen!

rijk en succesvol plan van aanpak

Op deze pagina laat ik je kennismaken met hulpmiddelen die jouw leven tot een succes kunnen maken. Ik maak onderscheid tussen extra geld verdienen en besparen op je kosten. Zoals je waarschijnlijk al weet, kun je veel informatie hierover vinden op mijn website.

Uitgaven die je doet om er zelf beter van te worden moet je niet zien als onkosten. Je investeert namelijk in jezelf en dat mag best wat kosten. Je weet immers dat je hier veel meer voor terug gaat krijgen op de lange termijn.

De hieronder beschreven methodes en aanbiedingen om extra geld te verdienen zijn dan ook niet bedoeld om je even snel rijk te maken, want dat bestaat niet. Dit zijn langetermijn oplossingen voor meer rijkdom en succes. Alleen het gedeelte over besparen kun je direct toepassen om meer geld over te houden.

Bekijk de aanbiedingen eerst allemaal, voordat je kiest wat het beste bij jou past. Er zullen regelmatig nieuwe items toegevoegd gaan worden.


Word rijk en succesvol door extra geld te verdienen

Dé manier om rijk en succesvol te worden, is door (naast je huidige baan) extra geld te verdienen. Door een passief inkomen te creëren kun je maandelijks echt veel bijverdienen of er zelfs fulltime van leven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Videocursus Affiliate Marketing Revolutie

Een echte aanrader is om te starten met affiliate marketing. Heb je hobby’s of interesses die je wilt delen met de wereld? Maak met behulp van de Affiliate Marketing Revolutie je eigen website. Leer hoe je bezoekers kunt gaan krijgen en hoe je deze kunt voorzien van waardevolle informatie. Kom hoog in google te staan en pas verdienmodellen toe om je website winstgevend te maken.

rijk en succesvol met de AMR

Al deze stappen en nog veel meer leer je als je met deze videocursus begint. Je kunt het eigenlijk zien als een complete opleiding tot internet marketeer. Voor die paar tientjes krijg je dus alle informatie en tools om aan de slag te gaan. Alle vragen die je nog hebt na de videocursus worden, door het ruim 6400 leden tellende forum, altijd wel beantwoord.

Klik op de banner hierboven als je (veel) geld wilt verdienen met je website of kijk voor meer informatie bij ‘rijk worden met affiliate marketing

Bol Masterclass

De Bol Masterclass is een unieke formule om via e-commerce duizenden euro’s per maand te gaan verdienen. Met deze uitgebreidde cursus leer je om winstgevende producten te kopen en te verkopen via een platform als bol.com.

Leer alles van de meester zelf. Leer hoe je financieel onafhankelijk wordt en start vandaag nog met zijn GRATIS training door op de banner hieronder te klikken!

rijk en succesvol worden met de bol masterclass

Boeken persoonlijke ontwikkeling

Buiten de boeken die ik aanbeveel en waar reviews van beschikbaar zijn bij ‘lees je succesvol‘, zijn er natuurlijk honderden andere boeken die jou het inzicht kunnen geven hoe je rijk en succesvol kunt worden. Bij het bekende bolle blauwe mannetje heb je de grootste keuze van Nederland op dit gebied.

Beleggingspanden

Ben je geïnteresseerd in het kopen of verkopen van huizen, dan is de website van beleggingspanden misschien iets voor jou. Schrijf je in op hun mailinglist en ontvang gratis elke week vastgoedobjecten waarin je kunt investeren direct in je inbox.

Cashflow 101 bordspel

Als je geïnteresseerd bent in het kopen en verkopen van vastgoed, of andere vormen van passief inkomen, dan is het bordspel van Robert Kiyosaki een echte aanrader. Met dit engelstalige spel, leer je hoe je aan de ratrace kunt ontsnappen waar 95% van alle mensen zich in bevindt. Je leert hoe de rijken alleen maar rijker worden door de toepassing van bepaalde regels. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over dit spel.

rijk en succesvol cashflow bordspel

Door de waardevolle informatie die je leert als je dit spel speelt, is het een stuk duurder dan een normaal bordspel, maar zoals eerder gezegd moet je het zien als een investering in jezelf.

Meer informatie over de Rijke Pa Arme Pa methode van Robert Kiyosaki vindt je bij mijn artikel ‘Rijk worden met vastgoed‘ en bij ‘rijke pa arme pa‘ wat een review is van het gelijknamige boek.

Master Marketeer

Met dit online training en coaching systeem leer je om rijk en succesvol te worden als online marketeer. Via videotrainingen, persoonlijke coaching en hulp door middel van het forum wordt jou geleerd hoe je een constante stroom bezoekers, leads en verkopen kunt realiseren.

Je wordt niet bedolven onder een hoeveelheid algemene informatie, maar je wordt professioneel begeleidt totdat je zelf succesvol bent. Je leert vooral waarom iets werkt, maar Dennis Rademaker kan je hier veel meer over vertellen. Kijk dus snel verder op de website van Dennis voor meer informatie over dit unieke aanbod.

Geld Besparen

Een andere effectieve manier om rijk en succesvol te worden is natuurlijk om minder uit te geven. Je kunt nog zoveel verdienen, maar als je een gat in je hand hebt, vloeit het geld weer net zo hard van je bankrekening als dat die gevuld wordt.

rijk en succesvol - sparen

United Consumers

Via United Consumers kun je besparen op je vaste lasten. Doordat ze groot inkopen, brengen ze het voordeel naar de consument. Je vergelijkt en bespaart supermakkelijk op items als energie, verzekeringen, mobiele kosten en tanken.

Vergelijken is natuurlijk gratis en kan je al snel honderden euro’s per jaar schelen! Klik hier om direct en gratis te vergelijken!

Diks verzekeringen

Diks is al sinds 1970 (online vanaf 1997) actief in het bieden van hulp bij het vinden van de juiste verzekering. Ze vinden voor jou de goedkoopste verzekering met de beste dekking. Vergelijken kost jou niets. Check even of jouw auto, woonhuis of andere verzekering goedkoper/beter kan door hier te klikken.

Spaarprogramma’s GFK, Euroclix en Toluna

Door aan spaarprogramma’s mee te doen kun je sparen voor cash op je bankrekening.

GFK is al jaren toonaangevend in Nederland als het gaat om marktonderzoek. Inschrijven is uiteraard gratis en je kunt aan verschillende onderzoeken meedoen. Er zijn gewone vragenlijsten, maar ook tv en radio onderzoeken. De gespaarde punten kun je laten uitbetalen in kadobonnen of je schenkt ze aan een goed doel!

spaarprogramma GFK

Een zeer bekend programma, waar je GRATIS mee kunt beginnen is Euroclix. Euroclix bestaat al meer dan 15  jaar en betaalt rechtstreeks naar je bankrekening, dus geen vage kadobonnen van een winkel waar je toch nooit koopt!

ultiem besparen met euroclix

Klik op bovenstaande banner en verdien keiharde cash met het lezen van emails, online aankopen en nog veel meer.

Toluna is een online platform waar je je mening kunt geven over producten en diensten, je kunt enquêtes invullen, meedoen aan de loterij en nog veel meer. Je spaart punten die je kunt inzetten om gadgets of vakanties te winnen. Maar je kunt ook kadobonnen of cash laten uitbetalen.

Verdien extra geld met Toluna

Kortom, een mooie mogelijkheid om wat extra geld te verdienen! Klik op de banner en schrijf je gratis in!

Ali Express

Iedereen weet inmiddels dat je voor een habbekrats alles uit China en meer van dat soort landen kunt halen. Vaak kun je voor een paar euro al hele leuke gadgets aanschaffen, die hier veel duurder zijn. Heb je een nieuwe horloge nodig? Voor een paar euro bezorgen ze hem thuis en de keuze is enorm. Het enige nadeel is dat je er soms enkele weken op moet wachten.

Ali Express is dus een ideale manier om aan leuke kadootjes te komen, mits je ver genoeg van tevoren besteld. Klik hier om direct te shoppen. Houdt er wel rekening dat je soms douanekosten moet betalen boven een bepaald bedrag.

Pricewise

Bekend van radio en tv is Pricewise. Dé vergelijkingssite voor al je vaste lasten. Of het nu om je energieleverancier gaat of een verzekering, bij Pricewise weten ze de beste deal voor je te vinden! Klik op onderstaande banner om Gratis met enkele muisklikken tot honderden euro’s per jaar te besparen!

besparen op je vaste lasten met Pricewise

Boeken met bespaartips

Ook over besparen kun je veel boeken vinden die jou de tips geven om een stuk minder te betalen. Want waarom zou je teveel betalen voor iets wat ook goedkoper kan? Kijk dus snel of er een mooi boek tussenzit wat je aanspreekt. Check ook mijn ‘ultieme bespaartips die je direct kunt toepassen‘ om gelijk te beginnen met besparen.

Schrijf je gratis in!

Wil je ook een rijke en succesvoller leven? Laat dan je naam en emailadres achter voor tips, tricks en nieuwtjes van succesvol-leven.nl

Klik hier en wordt ook rijk en succesvol!