Dé website voor iedereen die rijk en succesvol wil worden

Affiliate Marketing Revolutie review (2021)

Dé online geld verdienen cursus van Jacko Meijaard

In deze complete en uitgebreidde review van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard komt werkelijk alles aan bod.

Overweeg jij om deze cursus aan te schaffen? Deze review geeft antwoord op al jouw vragen. Aan het einde vind je een waardevolle bonus als je besluit om met deze cursus te beginnen!

Inhoudsopgave

Affiliate Marketing Revolutie – Jacko Meijaard (internetsuccesgids.nl)
Affiliate Marketing Revolutie – Jacko Meijaard (internetsuccesgids.nl)

Beoordeling door Wim van der Kruijk,

12 feb 2021
4
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Waardevol forum voor al jouw vragen
 • Levenslange toegang tot de cursus inclusief alle updates

Dit is één van de beste cursussen die er op internet te vinden is op het gebied van online geld verdienen! Zeker voor die prijs! Ik gebruik de informatie nog dagelijks voor mijn websites!

Wat kun je van deze review verwachten?

Deze review is vrij lang geworden, (7000 woorden) omdat alles over de Affiliate Marketing Revolutie wordt besproken. Ik begrijp het als je nu geen tijd of zin hebt om het hele artikel te lezen. Je kunt ervoor kiezen om direct naar de voor jou relevante hoofdstukken te scrollen, gebruik de inhoudsopgave of maak even een bookmark van deze pagina. Je kunt er dan op een later moment naar kijken.

In deze Affiliate Marketing Revolutie review zullen we, onder andere, de volgende onderwerpen nader bekijken:

 • Affiliate Marketing: wat is het en hoe werkt dat nou precies?
 • Mijn persoonlijke ervaring met de AMR.
 • Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie en kun je korting krijgen?
 • Wie is Jacko Meijaard? En een exclusief interview met hem.
 • Wat maakt deze cursus zo goed?
 • Waar ben ik minder tevreden mee?
 • De beste manier om deze cursus te volgen.
 • Een exclusieve bonus als je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft.
 • En nog veel meer…

Kortom, ga er lekker voor zitten en enjoy the ride!

Wat is Affiliate Marketing?

Bij Affiliate Marketing promoot je een product of dienst van een adverteerder. Als een klant iets koopt bij die adverteerder via jouw affiliatelink, ontvang je hiervoor een vergoeding.

En dit is hoe Affiliate Marketing werkt!

Op een platform zoals een website, social media pagina of youtube kanaal plaats je een artikel of video met een speciale affiliatelink. Door op deze link te klikken wordt er een cookie op de device (telefoon, pc, laptop, tablet) die de bezoeker gebruikt geplaatst. Zodra de bezoeker via jouw affiliatelink iets koopt bij de adverteerder, wordt jouw cookie uitgelezen en ontvang je een vergoeding (commissie).

Je kunt een vast bedrag of een percentage van het aankoopbedrag verdienen. Natuurlijk klikt niet iedereen op jouw affiliatelink en degenen die dat wel doen, kopen écht niet allemaal het product. Een aantal doet dat echter wel en dan verdien jij commissie.

Het is niet moeilijk je voor te stellen dat hoe meer bezoekers je krijgt, hoe meer commissies je gaat verdienen. Je hebt het artikel één keer gemaakt en kan er eindeloos aan verdienen. Dit wordt bedoeld met passief inkomen. Je krijgt betaalt voor iets waar je op dat moment niets meer voor hoeft te doen. De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard leert jou stap voor stap hoe je dit kunt bereiken.

Wat kun je promoten?

Bijna alles wat er in de wereld te koop is, kun je promoten. Er zijn verschillende manieren om erachter te komen of je iets kunt promoten in ruil voor een commissie. Jacko laat je in de video’s zien dat je de catalogus van affiliate netwerken kunt bekijken. Bij netwerken als Paypro, Daisycon, Tradetracker, Awin, Tradedoubler en nog vele andere kun je duizenden producten en diensten vinden.

Zelf kijk ik weleens op google. Vul een bedrijf of product in met erachter affiliate of partnerprogramma. Vaak kun je dan achterhalen of je het product kunt promoten. Ook kun je onderaan de website (in de footer) vaak zien of ze gebruik maken van Affiliate Marketing.

Bedrijven zoals bijvoorbeeld bol.com, coolblue, wehkamp en amazon beschikken allemaal over een affiliate programma. Jij kunt jouw website hier dus voor aanmelden en alle producten promoten.

Waarom ik deze review over de Affiliate Marketing Revolutie geschreven heb

Via alle informatie op Succesvol-Leven.nl is het mijn missie, zoveel mogelijk mensen te helpen om (online) geld te verdienen of juist te besparen. De Affiliate Marketing Revolutie is één van de beste manieren om dit voor elkaar te krijgen. Pas de informatie uit de cursus op de juiste manier toe en je business groeit de pan uit. Je zal dan elke maand meer gaan verdienen, tot het moment dat je per maand meer geld verdient als dat je nodig hebt. Dan ben je financieel vrij.

Maar waarom ik al deze moeite doe om zo’n uitgebreidt artikel te schrijven? Het antwoord is eigenlijk heel simpel als je weet wat Affiliate Marketing inhoudt. Als je namelijk besluit om deze cursus aan te schaffen via één van de links in dit artikel, betaal jij niet meer, maar ontvang ik hiervoor wel een kleine commissie.

Ik ben dus niet helemaal objectief, maar ik laat je zeker ook de minpunten zien die ik in deze cursus ben tegengekomen. De bonus, die je aan het einde kunt vinden, sluit aan bij deze punten, zodat jij niet dezelfde beginnersfouten maakt als ik. Je kunt hem dus zien als een waardevolle aanvulling op de cursus.

Hoe ik met de Affiliate Marketing Revolutie in aanraking kwam

Het begon eigenlijk allemaal in mijn jeugd. Ik ben geboren in het Westland (net onder Den Haag). Ik doorliep fluitend de basisschool en mocht op mijn 12e aanschuiven bij de HAVO. Elke dag door weer en wind op de fiets. Ok, het was misschien maar 5 kilometer, maar op zo’n leeftijd lijkt het een stuk verder, zeker met een stevige Zuid-Wester vol op je neus.

Elk jaar ging ik netjes over, hoewel het vaak kantje boord was. Spelletjes spelen op de 80486 en later de pentium I was veel leuker dan school .Tijdens mijn examenjaar vertelden mijn ouders me dat ze richting Noord-Brabant zouden verhuizen. Ik stond niet echt te springen van vreugde. Daar ging mijn vertrouwde omgeving met al mijn vrienden en familie!

Ik bleef de rest van het examenjaar bij een tante logeren, zodat ik de HAVO kon afronden.

De grote verhuizing

Na het halen van mijn diploma, verhuisde ik naar Noord-Brabant. Als verlegen Zuid-Hollandse jongen moest ik voor het eerst de bus nemen naar de grote stad. Ik had daar een intake-gesprek op een nieuwe school. Op mijn oude school had ik aangegeven later iets met computers te willen doen.

Met de Affiliate Marketing Revolutie uit deze review kun je online geld verdienen met een computer

Het werd me al snel duidelijk dat de opleiding bedoeld was om later leiding te gaan geven aan een heel leger programmeurs. Ik kreeg het al benauwd bij de gedachte alleen al. Een leidinggevende functie was helemaal niet de bedoeling op dat moment.Toen ik het intake-gesprek had en ze vertelden dat alleen de écht gemotiveerde leerlingen het zouden halen, haakte ik helemaal af.

Het was gelukkig nog vakantie en ik dacht er nog even over na, maar ik wist eigenlijk al dat het niets zou worden. Ik besloot om voorlopig maar te gaan werken, maar je weet vast wel hoe dat gaat? Als je het naar je zin hebt, blijf je lekker plakken. Ik werk daar nu al meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid.

Meer (online) geld verdienen

Een nadeel van werken bij een baas is dat het zoveel tijd kost en je wordt hier zelden rijk en succesvol mee. In ieder geval niet op een passieve manier, zodat je veel vrije tijd en genoeg geld hebt om van te leven. De jaren gingen voorbij en voordat ik het wist was ik getrouwd, hadden we een huis gekocht en werd ik papa.

Door reorganisatie kwam mijn vrouw zonder werk te zitten en we besloten dat ze thuis zou blijven om voor onze zoon te zorgen. Op zich niets mis mee, maar financieel gingen we toen wel zware jaren tegemoet. Tegen veel dingen “Nee” moeten zeggen is echt niet leuk. Op een gegeven moment besloot ik er iets aan te gaan doen.

Op internet kwam ik heel veel buitenkansjes tegen waarmee je automatisch rijk zou worden. Reclameboodschappen bekijken en zo 0,1 cent verdienen leek niet veel, maar als je 20 cent had, kon je andere “mensen” inhuren die voor jou gingen klikken. Na één jaar met elke dag 10 advertenties van 30 seconde, had ik toch maar liefst €100 verdiend!

Dat werd dus niks en ik rolde in de zogenaamde revsharebusiness. Voor $3 reclamecredits kopen en 3 dagen later &3,60 terugkrijgen. Dat ging best aardig, want als je de winst weer herinvesteert, krijg je een sneeuwbaleffect. Ik had zelfs een hele reeks excel-sheets gemaakt over wanneer en hoeveel ik zou verdienen. Toen van de één op de andere dag betaalde de website niet meer uit. Enkele weken later had ik $1700 staan, maar helaas pindakaas.

Sindsdien bij nog wel 20 andere websites min of meer hetzelfde meegemaakt. Soms had ik mijn inleg terug en wat winst gemaakt, maar het bleef nooit goed gaan.

En toen op een dag…..

Kwam ik op internet iemand tegen die geld weggaf. Ik wist nu wat in ieder geval niet werkte en vertrouwde dat dus ook niet. Maar ik probeerde het toch. Hij doneerde de eerste inleg in verschillende programma’s/investeringen en alles liep best aardig op. Toen sloeg het noodlot weer toe. 1 voor 1 stopten ook die programma’s vanwege van alles en nog wat. Ik was er wel een beetje klaar mee.

Na 5 jaar was ik eigenlijk nog geen steek verder. Op dit moment heb ik nog 3 investeringen lopen bij die persoon, waarvan er 2 waarschijnlijk nooit uit zullen betalen. De laatste staat wel op het punt van uitbetalen, als ik hem mag geloven dan!

Youtube video van Jacko Meijaard’s Affiliate Marketing Revolutie

In de zomer van 2018 kwam ik op youtube een video tegen over een review van de Affiliate Marketing Revolutie. Ik vond dit best interessant, omdat ik nog steeds een manier zocht om extra geld te verdienen via internet. Het bleek een video van Jacko Meijaard zelf te zijn. Hij vertelde over zijn cursus en hoe je stap-voor-stap alles zou leren wat je nodig zou hebben om “live” te gaan en geld te verdienen met je eigen website.

Na er even over nagedacht te hebben besloot ik er voor te gaan. Ik schafte de cursus aan en ging ermee aan de slag. Ik volgde Jacko’s aanwijzingen en Succesvol-Leven.nl was een feit. Als ik alles zelf had moeten uitvogelen, was het me nooit gelukt, maar omdat Jacko alles in duidelijke en korte video’s uitlegt lukte het dus wel. En dat zonder enige kennis van websites, domeinnamen, hosting en meer van dat soort zaken.

Op 22 Augustus 2018 stond mijn eerste artikel online. Nu was het een kwestie van vol blijven houden. Elke week een artikel schrijven, net zolang tot het geld op gaat leveren. Na ongeveer 4 maanden kwam mijn eerste commissie binnen en man wat was ik hier blij mee. Vanaf dat moment wist ik zeker dat Affiliate Marketing werkt.

Op dit moment

Nu zijn we een aantal jaar verder en ben ik inmiddels een heel stuk wijzer geworden als het over Affiliate Marketing gaat. Mijn salaris is ook flink gestegen, vooral door de toepassing van de tips in succes boeken waarvan ik reviews heb geschreven op succesvol-leven.nl. Het voelt na al die jaren met aangetrokken broekriem lekker dat we weer geld overhouden aan het einde van de maand.

Inmiddels heb ik meerdere websites waar het steeds beter mee gaat. Met een aantal artikelen sta ik op positie 1 in google en ik mag duizenden bezoekers per maand ontvangen. Het gevolg daarvan is dat ik ook een flink aantal commissies krijg.

bewijs dat Affiliate Marketing werkt paypro
Commissies affiliatenetwerk Paypro
bewijs bol
Commissies affiliateprogramma bol.com

De commissies van bol.com mogen dan niet zo hoog zijn, maar ook die tellen mee elke maand. Het voordeel is dat alles in het winkelwagentje commissie oplevert. Je hebt dus veel “bijvangst” naast de producten die je gepromoot hebt.

Ik ben dus superblij dat ik de Affiliate Marketing Revolutie heb gevolgd, want ik verdien nu extra geld via internet dankzij Jacko. Ok, nog geen duizenden euro’s per maand, maar dat komt vooral omdat ik wat cruciale fouten gemaakt heb.

Deze fouten wil ik bij jou voorkomen. Vandaar dat ik je een bonus geef als je via één van de links in dit artikel de cursus aanschaft. Deze bonus krijg je direct na aankoop. Meer informatie over hoe je deze bonus kunt ontvangen vind je onderaan dit artikel.

Wat ga je leren

Ook best belangrijk om te weten wat je allemaal gaat leren als je met deze cursus begint. Daarom zal ik in deze Affiliate Marketing Revolutie review ook inhoudelijk op de cursus ingaan.

Naast een stukje introductie en inspiratie volgen er 7 modules die elk een onderwerp behandelen. Na de 7 modules worden er nog 6 instructies gegeven over Affiliate Marketing met een (gratis) thema. Het is namelijk zo dat Jacko in de 7 modules zijn werkwijze uitlegt aan de hand van een speciaal thema, wat voor Affiliate Marketing is gemaakt.

Je kunt het misschien zien als een addertje onder het gras, want dit thema, wat Marketheme2 heet, kost €67 per maand. Echter heb ik dit wel aangeschaft, omdat je gelijk helemaal klaar bent. Je hoeft dan alleen nog maar een domeinnaam te kopen van enkele euro’s per jaar. Groot voordeel is dat Marketheme2 helemaal gericht is op geld verdienen met Affiliate Marketing.

Je hoeft dus geen wordpress thema uit te zoeken, hosting te regelen en nog veel meer zaken, maar dat legt Jacko in zijn cursus wel uit. Gratis kun je niet beginnen, maar echt duur is het nou ook weer niet. Als je een snoepwinkeltje wil beginnen in het winkelcentrum praat je over een investering van tienduizenden euro’s voordat je pas écht kunt gaan beginnen.

Als je besluit om met een gratis thema te beginnen, wil dit niet zeggen dat je niet rijk en succesvol kunt worden met Affiliate Marketing. Er zijn genoeg mensen die zo begonnen zijn. Het gaat immers om jouw artikelen. Zijn die supergoed, dan maakt het thema niet zoveel uit.

Start hier (1 video)

De eerste video is een introductie van de Affiliate Marketing Revolutie. Jacko vertelt je precies wat je kunt verwachten en hoe alles werkt. Ook legt hij het forum uit, waar je met al je vragen terecht kunt.

De video’s zijn kort en bondig. De langste duurt maar 15 minuten. Op deze manier kun je altijd wel even de tijd vinden om wat video’s te bekijken. Er zijn maar liefst 69 video’s, dus genoeg te leren

Inspiratie en motivatie (10 video’s)

In deze serie video’s praat Jacko over de vaardigheden die je moet gaan ontwikkelen als je rijk en succesvol wil worden met Affiliate Marketing. Je zult bijvoorbeeld aan de lange termijn moeten denken, want je bent na 2 maanden echt geen miljonair!

Verder heeft hij het over de kosten van je internetbusiness, want voor een avondje stappen ben je meer kwijt dan aan een maand een website runnen. Deze video’s hebben tot doel om jou de juiste gedachtengang te leren die je nodig hebt om hier succesvol mee te worden.

Module 1 (8 video’s)

Dan is het nu tijd om echt te beginnen. In deze 8 lessen ga je leren wat Affiliate Marketing precies is en welke affiliatenetwerken er zijn. Je kiest een product uit om te promoten en je registreert je eerste domeinnaam. Jacko laat je kennismaken met zijn Marketheme (niet verplicht, maar wel compleet en makkelijk). Je logt voor het eerst in op je website, waar je alle instellingen kunt vinden en waar je artikelen en pagina’s kunt maken en publiceren (“live” zetten).

Module 2 (6 video’s)

In module 2 behandelt Jacko alle instellingen van jouw website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kleurenschema, het logo en de menu’s. Je leert hoe je de homepage kunt aanpassen en waar je moet zijn om de footer (onderste balk van de website) te veranderen.

Module 3 (9 video’s)

In deze 3e module wordt één van de belangrijkste punten behandeld die je moet weten over Affiliate Marketing als je voor gratis bezoekers uit google kiest. Je gaat namelijk een artikel schrijven die geoptimaliseerd is voor google en andere zoekmachines. Het is belangrijk om SEO (Search Engine Optimization) toe te passen. Je optimaliseert dan jouw artikel, zodat de zoekmachines jou een goede positie kunnen geven in de zoekresultaten.

Je begint met een zoekwoordenonderzoek zodat je weet waarover je kunt schrijven en hoe groot de concurrentie is voor jouw artikel. Als je namelijk niet op pagina 1 kunt komen van de zoekresultaten, zullen er maar weinig mensen jouw artikel lezen.

Aan het einde van je artikel plaats je de belangrijke affiliatelink waardoor je geld kunt gaan verdienen. Daarna verzorg je de opmaak van je artikel en in de laatste video van deze module leer je hoe je de snippet in moet vullen. Dit zijn de resultaten die je ziet als je naar iets zoekt in google. Dus jouw artikel met eventueel je websitenaam erbij en een korte uitleg over de inhoud.

Module 4 (3 video’s)

In deze korte module ga je samen met Jacko jouw website live zetten op je eigen domein. Vanaf dat moment ben je dus officieel vindbaar op internet via je eigen website.

Modules Affiliate Marketing Revolutie review

Module 5 (1 video)

Nu is het tijd om te gaan meten hoeveel bezoekers je kunt ontvangen, hoewel dit de eerste maanden nog niet echt van toepassing is. Je stelt google analytics in op je website zodat er alvast gegevens worden opgeslagen over je bezoekers. Als je een tijdje bezig bent, zul je zien dat je bezoekersaantallen gaan stijgen. En als je eenmaal je eerste commissie te pakken hebt, zal nummer 2 en de rest steeds sneller volgen.

Module 6 (4 video’s)

Nu worden de puntjes nog even op de i gezet. Je weet nu hoe je artikelen moet plaatsen en hoe je hier geld mee kunt verdienen. Nu is het tijd om categorieën toe te voegen, een knop bovenin je menu te maken en het broodkruimelpad zoals bovenaan dit artikel in te stellen:

broodkruimelpad

Als je deze module voltooid hebt, heb je alle (basis) kennis in huis om geld te verdienen via internet. Je weet nu hoe je een domeinnaam registreert, hoe je een website maakt en hoe je artikelen schrijft die hoog in de zoekresultaten kunnen komen. Je website staat live zodat iedereen vanaf elke plek in de wereld toegang heeft tot jouw informatie.

Het is nu de bedoeling dat je dit gaat uitbouwen totdat je elke maand een vaste stroom aan passieve inkomsten ontvangt.

Module 7 (2 video’s)

Module 7 is bedoeld als afronding van de cursus. Je ontvangt nog tips over je content (artikelen) en het gebruik van interne en externe links. Ook kun je een clarity call inplannen, waarin Jacko of een member van zijn team met jou contact opneemt.

In dit gesprek zal naar voren komen op welke manier ze jou kunnen helpen om succesvol te worden met Affiliate Marketing. Ook is er de mogelijkheid, als er een match is, om je aan te melden voor de 10k club (niet gratis). Je wordt dan 1 op 1 begeleidt om je internetbusiness richting de €10.000 per maand te tillen.

Instructie 1 t/m 6 (24 video’s)

De instructies zijn bedoeld voor iedereen die niet met Marketheme2 aan de slag gaat. Als je het geld niet kunt of wilt missen kun je ervoor kiezen om met een gratis thema te gaan beginnen. Het zal iets omslachtiger zijn als het Marketheme2 all-in-one thema, maar als je hier even induikt, is het goed te doen. Het idee van geld verdienen met Affiliate Marketing heeft niets te maken met een betaald of gratis thema. Als jouw artikelen supergoed zijn, kun je met een gratis thema net zoveel verdienen!

Instructies Affiliate Marketing Revolutie review

Een andere website die ik (mede) bezit, heeft ook een gratis thema. Daar kun je best veel leuke dingen mee doen, hoewel ik wel enkele dingen mis, die bij Marketheme2 wel standaard zijn. Goed dat Jacko ook video’s heeft gemaakt zonder het betaalde Marketheme2 thema, anders hadden veel cursisten hier best teleurgesteld in geweest.

Ze zouden deze cursus kunnen zien als lokkertje om een abonnement aan te smeren, maar door deze instructies behoud je de keuzevrijheid. Er wordt wel wat sneller door de lesstof heengegaan, omdat Jacko je op het hart drukt dat je eerst de modules doorloopt, voordat je aan deze instructies begint.

Teksten uitbesteden (1 video)

Een website beheren is natuurlijk superleuk, maar als je echt duizenden euro’s wilt verdienen met Affiliate Marketing, zul je meerdere websites moeten bezitten. Je zou er meer dan een dagtaak aan hebben om al deze websites te voorzien van content. Daarom is het soms handig om het schrijven van je teksten uit te besteden.

Je betaalt hier enkele tientjes voor, afhankelijk van het aantal woorden en het niveau van de schrijver. De teksten kun je dan bijna direct op je website plaatsen.

Teksten uitbesteden is ook handig als je zelf niet zo goed kan schrijven. Op deze manier kun je toch geld verdienen met Affiliate Marketing. Jacko legt uit waar je op moet letten en welke afspraken je met een tekstschrijver moet maken, zodat je zelf zo min mogelijk werk eraan hebt.

Dit was de laatste video van de Affiliate Marketing Revolutie maar ik geef je in deze review nog wat extra informatie!

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

Deze cursus kost €47 en ik heb dit de laatste jaren niet anders gezien tenzij er een kortingsactie loopt. Ik lees in veel andere artikelen dat het NU voor slechts €47 te koop is, wat niet helemaal eerlijk is naar mijn mening.

Waarom is deze cursus zo goedkoop?

Ten eerste komt dit omdat Jacko deze cursus maar één keer hoeft te maken. Buiten de jaarlijkse updates, hoeft hij hier dus niet meer naar om te kijken. Verder is het zo dat je diverse andere diensten nodig hebt om te kunnen beginnen. Je hebt immers een domeinnaam, hosting en toegang tot (gratis) affiliate netwerken nodig om te kunnen starten. Klik je via de links van Jacko, dan verdient hij hier ook een kleine commissie mee.

Besluit je om ook met Marketheme2 aan de slag te gaan, dan verdienen Jacko en Léon hier natuurlijk ook aan. Op deze manier kunnen ze de cursus toegankelijk houden voor iedereen. Sla één of twee keer McDonalds over en je houdt die €47 al over!

Kan ik korting krijgen?

Je kunt standaard geen korting krijgen. De prijs van deze cursus is al superlaag als je ziet wat je ervoor terug krijgt:

 • Volledige (basis) cursus geld verdienen met Affiliate Marketing.
 • Stap-voor-stap gelijk toepassen. What you see is what you get!
 • Levenslang toegang tot alle trainingen (met updates) en het forum.
 • Na deze cursus weet jij alles om geld te verdienen op internet.

Andere cursussen over geld verdienen op internet kosten al snel honderden tot duizenden euro’s, de Affiliate Marketing Revolutie uit deze review is dus extreem laagdrempelig. Voor €47 kan bijna iedereen ermee beginnen, maar het is juist de kunst om er ook iets mee te gaan doen. Zonder actie gaat er niets veranderen in je leven!

Ben je hier wel heel enthousiast over en wil je graag beginnen, maar kun je op dit moment écht geen €47 missen? Laat het me dan even weten via dit contactformulier. Zodra Jacko er een actie tegenaan gooit, zal ik je een email sturen. Op die manier kun je toch nog korting en de bonus krijgen!

Hou er wel rekening mee dat je wellicht lang moet wachten tot de volgende kortingsactie! Je loopt dan het risico dat je het enthousiasme alweer kwijt bent en je het toch liever bij je oude leventje houdt! Het beste is om direct actie te ondernemen zodra je iets wilt!

Bedenk ook dat als je hiermee begint, het elke maand geld kost. Het is natuurlijk de bedoeling dat je dit veelvuldig terug gaat verdienen, maar in het begin zal dat zeker nog niet het geval zijn. Zelf maakte ik ook pas in het 2e jaar winst.

Wat zijn de bijkomende kosten? (de addertjes onder het gras)

Allereerst zul je een domeinnaam moet registreren. Bij neostrada, die Jacko aanraadt, kost dit voor het eerste jaar €1,95 (excl. BTW). Dit is natuurlijk een actieprijs om klanten binnen te halen, maar voor de jaren daarop valt het ook wel mee. Ik betaal zelf zo’n €12,- per jaar voor één website.

Als je voor het Marketheme2 pakket kiest betaal je hier €67 per maand voor. Dan heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Wil je er ook email marketing erbij doen? Dan betaal je bij enormail vanaf €12,50 per maand. Dit is dan t/m 2500 inschrijvingen met een onbeperkt aantal emails die je mag versturen. Er is ook een andere gratis optie die eigenlijk net zo goed werkt als je met Affiliate Marketing begint, maar dat lees je in de 1e bonus, die je na aankoop van mij ontvangt.

Begin je met een gratis wordpress thema, dan vallen de kosten helemaal mee. Je hebt bij Neostrada al een hostingpakket vanaf €4,99 per maand. Wil je echter ook mooie landingspagina’s maken (standaard in Marketheme2) dan kost een abonnement bij leadpages zo’n $37 per maand als je jaarlijks betaald.

Als je zo goedkoop mogelijk wilt beginnen (zonder landingspagina’s), ben je dus nog geen tientje per maand kwijt. Daarom is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt voor iedereen. Je kunt heel goedkoop beginnen en toch veel geld verdienen.

Wanneer kun je de eerste commissie verwachten?

Dit is bij iedereen verschillend en het heeft met meerdere factoren te maken. In welke niche (onderwerp van je website) zit je en hoe groot is de concurrentie daar?

Hoeveel artikelen plaats je en hoe goed zijn ze? In welke fase van de aankoop zit je? Heeft jouw bezoeker al besloten het product te kopen of is diegene alleen aan het oriënteren.

Affiliate Marketing Revolutie review gefelicteerd emailtje van paypro

Zo zijn er nog veel meer factoren die bepalen wanneer jij je eerste commissie mag verwachten. Op het forum lees ik veel verschillende berichten hierover. De één heeft binnen 4 weken zijn eerste te pakken, terwijl anderen 6 tot 8 maanden erop moeten wachten. Het is wel een feit dat je 2e commissie vaak een heel stuk sneller volgt.

Ik verdiende mijn eerste commissie (pas) na 4 maanden. Dat vond ik best lang duren, maar sinddien heb ik al honderden commissies gehad. Van een paar “dubbeltjes” tot commissies van enkele tientjes. Het belangrijkste is doorgaan waar je mee bezig bent, dan komt het geld vanzelf!

Kan iedereen geld verdienen met de Affliate Marketing Revolutie uit deze review?

Nee! Dat klinkt misschien niet zo aardig en optimistisch, maar veel mensen kopen een cursus in een opwelling. Ze beginnen hier vol enthousiasme mee en als ze na een week of 4 nog niets hebben verdiend, stoppen ze ermee.

Als je dus denkt na 1 of 2 maanden miljonair te zijn, is deze cursus niet geschikt voor jou. Het is echt voor de lange termijn en Jacko laat je dit nadrukkelijk weten in meerdere video’s.

Blijf je echter de informatie uit deze cursus op de juiste manier toepassen, dan ga je vanzelf geld verdienen. Dan maakt het niet uit hoe oud je bent, dik of dun, hoogbegaafd of iets minder slim. Als jij door blijft gaan, zul je resultaten gaan zien.

De succeslounge op het forum is hier een goed voorbeeld van. Allerlei verschillende mensen plaatsen hier hun succesjes. Dit is veruit mijn meest favoriete forum onderdeel, omdat je hier zoveel motivatie uit kunt halen. Je ziet dat het werkt bij zoveel mensen. Het enige wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze niet opgeven.

Hoeveel kun je met Affiliate Marketing verdienen?

Je kunt met Affiliate Marketing oneindig veel geld verdienen. Jacko heeft meerdere affiliate websites waar hij dagelijks geld mee verdient. Hij praat over tienduizenden euro’s per maand, zonder er veel tijd aan te besteden. ‘s-Ochtends één of twee uurtjes en de rest van de dag lekker doen waar je op dat moment zin in hebt. Beetje sporten, naar het strand of lekker op vakantie naar een tropisch eiland, noem het maar op.

Zolang je een internetverbinding en pc of laptop tot je beschikking hebt, kun je elke dag even aan je business werken. Maakt niet uit waar je bent.

En hoeveel dan met één website?

In principe kun je ook met één website oneindig veel verdienen. Er zit geen maximum aan, want hoe meer bezoekers, hoe meer commissie je kunt ontvangen. Als je echter merkt dat je op €500 per maand blijft steken, is het misschien verstandig om over een tweede website te gaan nadenken. Het is maar net waar je tevreden mee bent.

Bepaal van tevoren hoeveel geld jij wilt verdienen met Affiliate Marketing. Wil je er duizenden euro’s per maand mee verdienen of ben je met een paar tientjes of enkele honderden euro’s tevreden? Als je dat weet, kun je daar naartoe werken.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik het helemaal niks vind?

Ja, binnen 30 dagen na aankoop kun je je geld terugkrijgen. Je kunt de Affiliate Marketing Revolutie uit deze review dus zonder risico 30 dagen lang uitproberen. Er is op dit moment geen gratis proefperiode beschikbaar, maar als je binnen 30 dagen besluit om ermee te stoppen, om wat voor reden dan ook, krijg je zonder pardon je geld terug van Jacko.

Jacko wil alleen maar tevreden cursisten, dus hij maakt er geen gedoe van als je besluit om er niet mee door te gaan.

Belasting en Affiliate Marketing

Als je serieus geld gaat verdienen met Affiliate Marketing, zul je dit natuurlijk moeten opgeven bij de belastingdienst. Zolang je een paar tientjes per maand verdient, is het meer een hobby dan werk. Bekijk eerst hoeveel jij belastingvrij mag bijverdienen en als je twijfelt kun je het beste even contact opnemen met de belastingdienst.

Het is wel belangrijk dat je jezelf niet druk maakt over zaken zoals belasting als je net begonnen bent met je eigen website. Doe dit pas als je ziet dat het echt gaat lopen. Hou ook altijd een bepaald percentage van je omzet apart. Aan de ene kant voor de nodige onkosten, maar dus ook voor een eventuele belastingaangifte.

Inschrijving KvK

Hetzelfde geldt eigenlijk voor de Kamer van Koophandel. Wanneer moet je jezelf inschrijven als internetbaas? Hier zijn de meningen over verdeeld. Als je op het forum kijkt, zullen er mensen zijn die bijna gelijk al een KvK nummer aanvragen. De reden hiervoor is, omdat ze het dan écht serieus menen met de insteek hier veel geld mee te verdienen. Ze zien het dan als echte business in plaats van een hobby om wat bij te verdienen.

Andere mensen roepen juist dat je eerst moet focussen op goede artikelen schrijven. Ga je, na verloop van tijd, hier meer geld mee verdienen, dan kun je eens gaan nadenken over een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De belasting en de BTW regeling volgen dan automatisch.

Over Jacko Meijaard

Jacko is meer dan 10 jaar geleden begonnen met Affiliate Marketing en heeft dus een ton aan ervaring die hij graag met jou wil delen. Deze review over de Affiliate Marketing Revolutie zou niet compleet zijn zonder een stukje over (en een interview met) de maker van deze uitgebreidde cursus.

Ondanks de tegenslagen bleef hij geloven in Affiliate Marketing. Op dit moment is hij de trotse eigenaar van meerdere succesvolle websites die hem tienduizenden euro’s per maand opleveren. Met de Affiliate Marketing Revolutie uit deze review heeft Jacko Affiliate Marketing heel toegankelijk gemaakt voor een groot publiek.

Affiliate Marketing Revolutie review Jacko Meijaard

Toch is Jacko een gewone Zeeuwse jongen die niet naast zijn schoenen gaat lopen omdat hij zoveel geld verdient. Als hij het over zijn verdiensten heeft, is dit om te laten zien dat het mogelijk is en niet om op te scheppen. In 2020 heeft hij met trots zijn boek gelanceerd. De Laptop Lifestyle is de gids voor iedereen die interesse heeft in online geld verdienen met Affiliate Marketing. Lees hier de review van de Laptop Lifestyle!

Hij is nadrukkelijk aanwezig op het forum en probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ook verstopt hij zich niet achter een alias, zoals veel internetguru’s wel doen. Je kunt hem gewoon opzoeken op youtube, waar hij onder zijn eigen naam (en internet succes gids) video’s laat zien over Affiliate Marketing.

Interview met Jacko Meijaard

Onlangs heb ik Jacko enkele vragen mogen stellen over de Affiliate Marketing Revolutie uit deze review en over nog wat andere zaken. Zonder Jacko en zijn cursus zou ik nooit zoveel geld op internet kunnen verdienen en ik ben hem hier dan ook zeer dankbaar voor. Ook voor het e-mail interview wil ik Jacko bedanken!

Hoe kwam in je aanraking met Affiliate Marketing? Heeft iemand je een tip gegeven of kwam je het toevallig tegen (op internet)?

Eigenlijk ben ik hiermee in aanraking gekomen doordat ik ging zoeken op Google; naar geld verdienen op internet. Ik kwam zo de term affiliate marketing tegen en besloot hiermee aan de slag te gaan!

Ging alles toen op rolletjes of heb je veel hindernissen moeten overwinnen om tot mooie resultaten te komen?

Totaal niet op rolletjes! Ik heb genoeg keer willen stoppen, maar na 3 maanden kreeg ik eindelijk de eerste commissie binnen. Het was echt vallen en opstaan.

Op een gegeven moment kreeg je het idee om Affiliate Marketing aan andere mensen te gaan leren. Hoe belangrijk vind je dit en ben je niet bang voor concurrentie van je eigen cursisten?

Klopt! Ik kwam er achter dat affiliate marketing voor mij eigenlijk vrij eenzaam was. Daarom ben ik andere mensen gaan helpen. Dit gaat mega goed en vind het tof om andere mensen te helpen en resultaten te laten krijgen. Het zorgt er ook voor dat ik scherp blijf.

Welke vaardigheid moet je absoluut bezitten om rijk en succesvol te worden met Affiliate Marketing?

Je moet met name heel veel geduld hebben. Affiliate marketing duurt over het algemeen vrij lang voordat je resultaten gaat krijgen, dus heb geduld. Blijf bouwen, ga op je bek maar blijf vooral doorgaan.

En wat is dan de meest waardevolle tip die je toekomstige cursisten mee kunt geven?

Start vandaag, en blijf elke dag een beetje bezig. Blijf bouwen aan je site, op den duur komen de eerste resultaten.

Wat doe je het liefste als je niet met je business bezig bent?

Genieten van de vrijheid die ik heb. Zwemmen, varen, sporten.

En tot slot, op welke prestatie ben je trotser? Meer dan 10.000 cursisten van de Affiliate Marketing Revolutie of de uitgave van je boek “De Laptop Lifestyle”?

Pfoe, als ik moest kiezen de 10.000 cursisten van de AMR/ISG. Dit omdat het een veel langer en intensiever traject is. Maar als ik helemaal moet kiezen zou ik zeggen het realiseren van mijn ideale lifestyle.

Wat is er zo goed aan deze cursus?

De punten die ik vooral goed vind zijn:

 • Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. €47 voor zo'n complete cursus vind je nergens
 • Stap voor stap kennismaken met Affiliate Marketing en direct toepassen
 • Het meer dan 11.000 leden tellende forum voor al je vragen
 • Apart forum topic om jouw website op 50 punten te laten beoordelen door Jacko en Léon
 • Levenslange toegang tot de cursus en het forum, inclusief alle updates

Als je op internet gaat zoeken naar vergelijkbare cursussen, zul je er ten eerste niet veel vinden. Als je al een cursus vindt, betaal je hier flink meer voor. De Affiliate Marketing Revolutie die ik in deze review bespreek is zeer compleet. Je leert in één cursus, stap voor stap, de volledig basis van Affiliate Marketing. Je hebt geen andere cursus nodig.

Het forum

Één van de grootste pluspunten van deze cursus vind ik persoonlijk het forum. Alles waar je tegenaan loopt als je met je eigen website aan de gang gaat, kun je hier vragen over stellen. Veel informatie kun je terugvinden in de vele topics die door andere leden zijn aangemaakt. En anders maak je zelf een topic aan. Er zijn altijd wel leden die jou verder kunnen helpen.

Omdat al meer dan 11.000 mensen deze cursus gevolgd hebben, weet je dat het qua kwaliteit en betrouwbaarheid ook wel goed zit.

Ook de 50 punten-check die je kunt vinden onder het kopje Marketheme is een waardevolle toevoeging op de cursus. Als je een tijdje bezig bent, kun je namelijk hier vragen of ze je website willen beoordelen. Zo weet je op welke punten je nog kunt verbeteren.

Met de aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je levenslange toegang tot alle trainingen en het forum. Hier horen natuurlijk alle updates bij die Jacko doorvoert. Je hebt dus voor €47 onbeperkt toegang tot alles! Voor die prijs vind ik dat best uniek en waardevol. Andere cursussen vragen honderden euro’s, zeker als je levenslange toegang krijgt.

En wat is er minder goed aan de AMR?

Niets is perfect en zo is het ook met de Affiliate Marketing Revolutie uit deze review. De volgende punten vond ik iets minder goed geregeld:

 • Het risico wat je loopt als je een website bouwt rond 1 product
 • Ietwat gedateerde informatie over starten met een gratis thema, email marketing en zoekwoordenonderzoek
 • Ik mis een overzicht voor het schrijven van nieuwe artikelen

Het risico wat je loopt als je een product uitzoekt en daar je hele website omheen bouwt is best groot. Stel dat het product opeens niet meer te koop is, dan kun jij je website de prullenbak ingooien of compleet aanpassen naar een ander product.

Het gedeelte over Affiliate Marketing zonder het betaalde Marketheme2 thema is wat gedateerd. Ik vertrouw erop dat Jacko ook de instructies van een update gaat voorzien in de nabije toekomst. Het idee blijft hetzelfde, maar momenteel werkt wordpress met blokken (zoals je in de modules kunt zien). Als je het werken met blokken eenmaal gewend bent, werkt dit veel prettiger.

Jacko maakt gebruik van kwfinder.com voor zijn zoekwoordenonderzoek. Dit was eerst gratis (enkele zoekwoorden per 24 uur) maar momenteel kun je dit 10 dagen uitproberen, waarna je een abonnement moet afsluiten. Hetzelfde geldt voor email marketing bij enormail.

Ik mis ook een beetje een overzicht van waar ik allemaal op moet letten als ik een nieuw artikel schrijf. Zelf moest ik elke keer de video’s opzoeken die over dat onderwerp gingen. Hier was ik, zeker in het begin, best veel tijd aan kwijt.

Oplossing voor deze minpunten

Onderaan dit artikel vind je informatie over de bonus die ik je geef als je de Affiliate Marketing Revolutie via een link in deze review aanschaft. Deze bonus is een aanvulling op de cursus en haakt ook in op deze min-punten. Je ontvangt een handige checklist voor het schrijven van je artikelen en alternatieve (gratis) opties op het gebied van email marketing en zoekwoordenonderzoek.

Wat is de beste manier om met deze cursus aan de slag te gaan?

Zoals Jacko in één van de eerste video’s al aangeeft is het verstandig om eerst alle video’s te bekijken. Maak dan gelijk aantekeningen bij elke video. Als je dit gedaan hebt, kun je ze opnieuw stuk voor stuk bekijken en gelijk toepassen. Op deze manier krijg je eerst het totaalplaatje te zien, zodat je met een aantal dingen rekening kunt houden zodra je begint. Deze aanpak werkte voor mij prima.

Extra tips voor beginners

Ik weet hoe belangrijk het is om op de juiste manier te beginnen. Ik dacht lange tijd dat ik goed bezig was, maar ik verdiende bijna niets en stopte er toch heel veel tijd in. Als bonus krijg je al veel tips voor een vliegende start, maar de volgende tips wil ik je toch alvast meegeven als je de Affiliate Marketing Revolutie koopt:

 • Blijf doorzetten, ook als je geen resultaten ziet. Die komen vanzelf
 • Werk elke dag aan je business, al ik het maar een half uurtje
 • Focus jezelf op je artikelen en niet op randzaken
 • Schrijf voor mensen en niet voor google
 • Maak er geen kermis van, zoals Jacko al aangeeft

Doorzettingsvermogen en discipline

Doorzettingsvermogen is misschien wel een van de belangrijkste eigenschappen als je met Affilieate Marketing begint. Vooral omdat je over de langere termijn praat, voordat je resultaat gaat zien.

Ik werk momenteel elke dag aan mijn websites. Voorheen had ik weleens geen zin of weinig tijd, maar die smoesjes gebruik ik niet meer. 7 dagen per week besteed ik nu aandacht aan mijn business. Ik vind het zo leuk om te doen, dat ik het elke keer jammer vind om te moeten stoppen.

Iedereen die een eigen website beheert, vraagt zich continu vanalles af. Zijn mijn kleuren wel juist, is mijn homepage duidelijk en niet te lang? Op deze manier kun je wel bezig blijven. Zorg er eerst voor dat er 50 of 100 artikelen op je website staan. Maak je daarna pas druk om de kleine verbeteringen!

Schrijf voor mensen en niet voor een goede positie in de zoekresultaten

Voor mensen schrijven lijkt misschien logisch, maar je bent al gauw geneigt om rare zinnen te gaan maken om google tevreden te stellen. Zeker als je teveel naar de yoast plugin, waar Jacko naar refereert, kijkt. Natuurlijk moet je een beetje opletten dat je jouw zoekwoord op de juiste plekken laat terugkomen, maar ga hier geen rare zinnen door maken.

Probeer zoveel mogelijk consistent te zijn bij de opmaak van je artikelen. Gooi niet alle kleuren door elkaar en hou het netjes en overzichtelijk. Ik zie veel websites die bijvoorbeeld heel veel woorden dik gedrukt maken (was ik zelf ook schuldig aan in het begin) of die elk woord in een koptekst met een hoofdletter beginnen. Zelf vind ik dat best irritant lezen.

Wat moet je doen om de bonus te ontvangen?

Om voor de bonus in aanmerking te komen, moet je de Affiliate Marketing Revolutie rechtstreeks via een link in deze review aanschaffen. Doordat mijn link dan de laatste is, zal ik dit kunnen zien in mijn account bij het affiliate netwerk. Alléén dan kom je voor de bonus in aanmerking! Jij betaalt hierdoor trouwens niet extra voor deze cursus, maar ik ontvang dan wel een commissie van Jacko.

 • Vul bij de aankoop van de AMR je naam in
 • Vul dit contacformulier in met dezelfde naam en geldig emailadres
 • Laat me de juiste aankoopdatum + tijd weten, zodat ik het kan verifiëren bij het affiliate netwerk

Na de check bij het affiliate netwerk zal ik de bonus zo snel mogelijk naar je emailadres sturen.

Een korte inhoud van de bonus

De bonus die je kort na aankoop van me krijgt heeft naast nog meer beginnerstips ook een handig overzicht voor het schrijven van artikelen (blogberichten). Op deze checklist kun je precies zien waar je op moet letten als je een artikel gaat schrijven. In plaats van meerdere video’s nogmaals te bekijken, heb je nu alles in één PDF. Vul de PDF aan of print hem uit bij elk artikel wat je schrijft.

Eindoordeel Affiliate Marketing Revolutie

Word je met de Affiliate Marketing Revolutie opgeleidt tot professionele internetondernemer? Nee dat niet, maar je leert wel de basis waarmee je al een heel eind kunt komen. Pak het op de juiste manier aan, dan kun je na deze cursus passief veel geld verdienen. De artikelen die je schrijft en hoog in google komen te staan, zullen je nog jarenlang commissies opleveren!

Voor slechts €47 krijg je onbeperkt en levenslang toegang tot deze complete cursus en het forum. Voor zo’n prijs kun je nergens op internet een goed alternatief vinden. De totale duur van de video’s is ongeveer 7 uur verdeeld over 69 video’s.

Zonder deze cursus had ik geen cent kunnen verdienen met Affiliate Marketing. Ik ben Jacko Meijaard dus oprecht dankbaar voor zijn Affiliate Marketing Revolutie en heb met veel plezier deze review voor jou geschreven. Mis je toch nog bepaalde informatie en heb je op- of aanmerkingen over dit artikel? Laat dan een bericht achter in de comments hieronder.

Voel je vrij om dit artikel te delen via één van onderstaande social media buttons. Ik wens je veel succes met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Wim van der Kruijk
Na het voltooien van de HAVO ben ik gaan werken. Ik wist totaal niet wat ik wilde en dus was werken de enige optie. Van werken alleen word je niet rijk, dus keek ik naar andere mogelijkheden. Na jaren ervaring met online geld verdienen, wil ik deze informatie nu met jou delen, zodat ook jij een rijker en succesvoller leven kunt realiseren. Klik bovenaan deze pagina op “Over Mij” voor meer informatie

Meer reviews lezen?

2 reacties op “Affiliate Marketing Revolutie review (2021)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *