Waarom de affiliate marketing revolutie? - succesvol leven.nl
Succesvol leven.nl - Dé website voor een succesvol leven
Online geld verdienen 20 september 2019
mm
Wim Geen reacties

Met de Affiliate Marketing Revolutie heb je voor slechts €47 een complete opleiding tot affiliate marketeer in handen. Via duidelijke video’s leer je alle kneepjes van dit vak van de meester zelf.

Is fysiek werken voor je geld nu wel zo slim anno 2019? “Natuurlijk” zul je zeggen, want je moet toch immers je rekeningen betalen! Maar wat als ik nu zou zeggen dat je op een veel slimmere manier kunt werken? Sinds Augustus 2018 ben ik bezig met affiliate marketing via Jacko Meijaard’s Affiliate Marketing Revolutie.

In deze review laat ik je de ins en outs zien van deze bijzondere vorm van online geld verdienen. Je kunt dan ontdekken of dit ook iets voor jou is!

Werken op de ‘ouderwetse’ manier

Affiliate Marketing RevolutieOp school en via je ouders wordt je geleerd dat je een goede baan moet hebben om succesvol te zijn in het leven. Zorg dat je veel spaart en bouw een goed pensioen op, hoor je vaak.

Het nadeel van deze ‘ouderwetse’ manier van geld verdienen is dat je er fysiek voor aanwezig moet zijn om betaald te krijgen. De laatste tijd hoor je steeds meer geruchten dat de spaarrente negatief wordt en dat er waarschijnlijk gekort gaat worden op jou zuurverdiende pensioen. En dan hebben we het niet eens over de AOW leeftijd die langzaam maar zeker stijgt.

Je zult dus zelf actie moeten ondernemen als je later niet op een houtje wilt bijten, want deze ouderwetse manier van werken voor je geld gaat jou steeds minder opleveren. Hoe mooi zou het dan zijn als je slimmer kunt werken? Dat je bijvoorbeeld naast je baan een flinke zak geld kunt bijverdienen op internet!

Werken anno 2019

Maar het kan ook anders. Met de komst van het internet zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor diegenen die zich hierin willen verdiepen. Het vormt nu geen belemmering meer om jouw business aan de hele wereld te verkopen.

Je kunt met affiliate marketing zoveel verdienen als je wilt, zoveel zelfs dat je hier fulltime (2-3 uurtjes per dag) mee aan de slag kunt. Enkele duizenden euro’s of zelfs tonnen per maand zijn geen uitzondering.

De Affiliate Marketing Revolutie leert jou hoe je een website opzet en onderhoudt. Via deze website help je jouw bezoekers met de problemen die zij ondervinden in hun leven. Jij biedt goederen of diensten aan, die de oplossing voor deze problemen biedt.

Als je hier goed in bent, kun je zoveel verdienen als je zelf wilt. Hoe groter jouw website wordt, hoe meer bezoekers je gaat krijgen en dus ook meer sales.

Hoe werkt affiliate marketing

In het kort komt het erop neer dat je via een website, blog of social media platform jouw product of dienst promoot. Als jouw bezoeker daar op een affiliate link klikt en overgaat tot aankoop, ontvang jij hiervoor een vergoeding. Jij bent immers diegene die een nieuwe klant heeft aangebracht.

Affiliate Marketing Revolutie wat is affiliate marketing

Natuurlijk koopt niet elke bezoeker iets, maar een klein percentage zal dit zeker doen. Je kunt je eigen dus voorstellen dat hoe meer bezoekers, hoe meer verkopen! Als 1 op de 100 iets koopt is het niet moeilijk voor te stellen dat je meer verkoopt met 10.000 bezoekers per maand dan met 1000.

In ‘Rijk worden met affiliate marketing‘ ga ik hier wat dieper op in.

Waarom dan juist de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is ideaal voor iedereen die een manier zoekt om via internet geld te verdienen. Via tientallen korte en duidelijke video’s leert Jacko Meijaard jou stap voor stap hoe je het aan moet pakken. Je kunt als het ware over de schouders van Jacko meekijken en precies doen wat hij doet om 24/7 geld binnen te halen.

Van het registreren en kiezen van een domeinnaam bij Neostrada tot het schrijven van SEO berichten en pagina’s, alles wordt behandeld.

Na deze videotraining kun je:

 • Een goede domeinnaam kiezen
 • Je website opbouwen
 • Artikelen plaatsen met waardevolle content
 • Hoger scoren in google
 • Email marketing toepassen

Na het doorlopen van deze training heb je binnen no-time je eigen plekje op het web veroverd en kun je aan de slag. Ik zal nooit vergeten hoe ik mijn eerst commissie verdiende met mijn website.

Opeens had ik een e-mail (van Paypro) met als onderwerp: Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe commissie verdiend!

Ik kan je verzekeren dat zulke e-mailtjes nooit gaan vervelen. Hoe meer artikelen je plaatst, hoe meer van zulke e-mails je gaat ontvangen.

Internet Succesgids Forum

Bij de aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je automatisch levenslange toegang tot het forum. Op dit actieve forum helpt iedereen elkaar om succesvol te worden. Als je dus vragen hebt, kun je ze hier stellen. Jacko is zelf ook zeer actief om zijn klanten de juiste weg te laten zien naar de top.

Als je tips & tricks zoekt om jouw website beter te maken, ben je op het internet succesgids forum op de juiste plaats. Je vindt er beginnelingen maar ook leden die al jaren geleden hun baas hebben ontslagen en nu financieel onafhankelijk zijn.

Is de Affiliate Marketing Revolutie wel te vertrouwen?

Ik kan je zeggen dat Jacko alles waarmaakt wat hij beloofd. Alle video’s zijn ten alle tijden beschikbaar en Jacko verplicht je tot niets. Je hebt namelijk de optie om met Marketheme aan de slag te gaan.

Hier betaal je uiteraard maandelijks voor, maar dan heb je wel het hele pakket kompleet. Hosting voor je website, Het thema marketheme voor wordpress wat speciaal is gemaakt voor affiliate marketing en nog veel meer.

Zit je niet te wachten op extra maandelijkse kosten, wat ik goed kan begrijpen, dan kun je de (grijsgekleurde) video’s volgen die Jacko over WordPress heeft gemaakt. Je bent dus vrij om te kiezen wat je wilt en kunt na het doorlopen van deze waardevolle cursus kun je dus bijna gratis aan de slag.

affiliate marketing revolutie modules

Naar mijn mening heeft Jacko Meijaard met zijn Affiliate Marketing Revolutie een topproduct op de markt gezet. Geld verdienen op internet is op deze manier bereikbaar voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, iedereen kan het leren om een winstgevende website te maken.

Dat meer dan 6400 mensen deze cursus al hebben gevolgd wil ook veel zeggen over de betrouwbaarheid.

Jacko Meijaard

Mijn mening is dat Jacko uitermate betrouwbaar is. Hij verstopt zich niet, zoals andere zogenaamde ‘internet goeroes’ die alleen op je geld uit zijn. Jacko is overal te vinden op youtube en is zeer actief om leden van het forum te helpen waar hij kan.

Hij spreekt weleens over hoeveel tonnen hij maandelijks binnenharkt, maar doet dat op een manier om te laten zien wat mogelijk is en totaal niet om op te scheppen.

Eindoordeel

Je zult vast wel gemerkt hebben dat ik zeer positief ben over de Affiliate Marketing Revolutie. Ik heb deze videocursus vorig jaar zelf doorlopen en ik gebruik de informatie nog dagelijks voor mijn website.

De €47 die deze videocursus kost is echt te verwaarlozen als je ziet wat voor waardevolle informatie je hiervoor krijgt. Levenslange ondersteuning op het forum is ook uniek voor deze prijs.

Ik zie dat affiliate marketing werkt en steeds beter gaat werken naarmate ik meer bezoekers krijg en ik kan je dus echt aanraden om hier serieus over na te denken.

Nog wel even belangrijk…

Jacko verteld in zijn video’s dat je je gratis kunt inschrijven bij paypro, maar sinds een tijdje is Paypro niet meer geheel gratis. Je betaald een ‘Compliance Fee’ van €60,50.

Dit lijkt best veel, maar je kunt deze ‘fee’ terugkrijgen door verkopen te realiseren. Voor meer informatie hierover, kijk even op de website van paypro.

Altijd al je geld willen verdienen met je eigen website? Leer dan alles over affiliate marketing met de AMR! Meer dan 6400 mensen zijn je al voorgegaan!

Ja! geef mij hier eerst meer info over!

Beoordeling Affiliate Marketing Revolutie

Voor iedereen die online (veel) geld wilt verdienen is de Affiliate Marketing Revoltie een absolute must-have. Deze online videocursus stoomt je klaar voor een succesvolle carrière als affiliate marketeer. Je leert van A tot Z hoe je een website bouwt, onderhoudt en er geld mee kunt verdienen.

Voordelen
 • Je leert van A tot Z de fijne kneepjes van affiliate marketing
 • Levenslange toegang tot de video's en het forum waar je alles kunt vinden en vragen
 • Slechts €47 voor een komplete opleiding tot affiliate marketeer
 • Support van 6400 leden en Jacko zelf
 • Duidelijke video's waarin Jacko aan de hand van zijn eigen beeldscherm je precies laat zien wat je moet doen!
Nadelen
 • Het vereist een flink portie doorzettingsvermogen, maar dit kun je natuurlijk ook zien als Pluspunt :)
 • Het heeft tijd nodig om bezoekers aan te trekken, verwacht niet met 3 maanden miljonair te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.