Alles is energie - Hoe je alles kunt krijgen waar je naar verlangt!
Succesvol leven.nl - Dé website voor een succesvol leven
Tussen de oren 19 oktober 2019
mm
Wim Geen reacties

Krachten gebruiken die je niet kunt zien is misschien wel een stap te ver voor je, maar bedenk dat je dit principe altijd al hebt gebruikt. In dit artikel krijg je meer info over hoe je alles kunt krijgen wat je maar wilt.

Alles wat je om je heen ziet is energie. Die energie is er gewoon, je kunt het niet maken en ook niet slopen. Er is een manier om deze energie te gebruiken op zo’n manier dat je alles wat je wilt, kunt bereiken. In alles is energie laat ik je met dit geweldige idee kennismaken.

alles is energie

Rijk en succesvol worden heeft niet alleen te maken met slim met je geld om gaan, besparen en kansen benutten die zich voordoen. Je werkt ook met krachten die je niet kunt zien. Of je er nu in gelooft of niet!

Ik ben van mening dat alle godsdiensten zich tot deze onzichtbare kracht richten, ze benoemen het alleen anders. Of je nu gelovig bent of niet, ieder mens kan deze kracht benutten.

Veel mensen vinden dit grote onzin en geloven dat je lot al bezegeld is bij je geboorte, maar als je ervoor open staat kan dit concept je leven letterlijk veranderen.

Alles is energie!

De hele wereld bestaat uit energie wat op een bepaalde frequentie trilt. Als je met een goede microscoop objecten gaat bekijken, zie je dat alles in beweging is, niets staat stil. Bij het menselijk lichaam is het niet anders. Continu worden er nieuwe cellen gemaakt en sterven er oude af. Hierdoor groei je en wordt je ouder.

Zelfs als je overleden bent, blijf je in beweging. Je vergaat immers tot as. In de natuur is het niet anders, alles wat groeit trekt energie aan.

Als je ervan overtuigd bent dat alles energie is, zul je dit principe kunnen gebruiken om alles in je leven aan te trekken waarvan je gedroomd hebt. Namelijk alles wat je denkt, kun je toewijzen aan de energie die door jou heen stroomt.

Jij kunt die energie zo vormen dat het een beeld in je gedachten vormt. Denk maar aan de voorkant van je huis, de koelkast, je favoriete kleding. Bijna direct zie je het plaatje voor je!

Wil je ook een beter en mooier leven of ben je het zat om maar net rond te komen? Ontvang direct een email met gratis tips van succesvol-leven.nl om elke maand geld over te houden.

JA! Kom maar op met die gratis tips voor een rijker leven

Frequenties

Omdat alles trilt in frequenties, kun je stellen dat bepaalde dingen die je verlangt zich op andere frequenties bevinden. Er zijn ontelbaar aantal frequenties die je wel kunt manipuleren maar niet veranderen.

Kijk maar naar een pan met water. Ga je deze koken, dan krijgt je waterdamp. Deze waterdamp wordt opgenomen in de atmosfeer en je ziet er niets meer van. Het is nog steeds dezelfde energie, maar in een andere vorm of frequentie. Als het weer afkoelt, krijg je gewoon weer water.

Alles wat je maar wilt, bestaat al in de vorm van energie. Het is aan jou om op dezelfde frequentie te zitten als hetgeen je verlangt. Als je precies hetzelfde doet als iemand die al heeft bereikt wat jij wilt, zul je uiteindelijk je doel behalen.

Je zorgt dan dat je op dezelfde frequentie als die persoon gaat leven. Denk en doe hetgeen wat nodig is om het goede aan te trekken. Je krijgt vanzelf ideeën in je hoofd of je ontmoet mensen die jou verder kunnen helpen.

Zweverig

Nogmaals, dit concept is voor velen moeilijk te bevatten. Wij als nuchtere Hollanders zijn niet gewend om met ongrijpbare dingen te werken. Werk zo hard je kan met de tools die je hebt en met een beetje geluk haal je je pensioen. Waarom dromen over dingen die je niet kunt bereiken?

Zelf ben ik ook vrij nuchter opgevoed en ik heb moeite gehad met begrippen als ‘alles is energie’ en ‘je bent wat je denkt’. Jaren geleden zou je mij hier echt niet voor kunnen strikken, maar wijsheid komt met de jaren haha.

Ik heb lang gelden al ontdekt dat je nog zo hard kunt werken, maar als je niet anders durft te zijn, kom je nooit boven het maaiveld uit. Ga je meer verdienen, dan ben je vaak geneigd om meer uit te gaan geven. Het resultaat is dat je altijd geld tekort gaat komen en hoe meer je verdient, hoe meer belasting je moet betalen en hoe minder eventuele toeslagen je ontvangt.

Natuurlijk zijn er veel mensen die hier tevreden mee zijn, maar heb je enige ambitie, dan zul je toch anders moeten zijn dan de rest. Wij zijn hier op aarde om er het beste van te maken. Wij hebben de mogelijkheid om onze eigen welvaart te creëren en daarmee andere mensen weer te helpen. Daar is niets egoïstisch aan.

Slim of dom maakt niet uit!

Ik zie veel mensen die het gemaakt hebben, in dure auto’s rijden en meerdere malen op vakantie gaan. Ik zie ze niet zichtbaar hard werken en toch leven zoals zij dat willen. De meeste van deze mensen zijn echt niet slimmer dan jij of ik, er zitten zelfs laagopgeleidde mensen bij met een zeer laag iq.

alles is energie albert einstein

Deze mensen gebruiken dus  bewust of onbewust het ‘alles is energie’ principe. Waarschijnlijk pakken zij gewoon kansen terwijl weldenkende mensen er teveel over nadenken. Als je kansen niet aangrijpt, gaan ze voorbij.

Het grote verschil is dus weten hoe je iets kunt bereiken en het ook doen! Actie is dus waar je op moet focussen. Het is nog zo leuk om jouw ideale leven helemaal voor je te zien, maar doe zoals de ‘dommen’ en onderneem actie. Begin er gewoon aan, dat is de enige manier om jouw doel te bereiken.

Stappenplan

Hoe gebruik je nu dit principe in de praktijk? Als je het goed bekijkt, is het meer een levenswijze dan een eenmalige actie. Als je namelijk leert om op hogere frequenties te denken en handelen, zul je altijd vooruit komen in het leven. Onderstaande stappen zul je dus consequent moeten blijven uitvoeren en niet alleen als je er toevallig aan denkt.

  • Maak een plan, wat en hoeveel wil je precies?
  • Gebruik visualisatie om jouw plan voor je te zien.
  • Laat het los en vertrouw erop dat het universum zijn werk doet
  • Leef  en denk op die hogere frequentie (ga om met mensen die het al bereikt hebben).
  • Verlang en verwacht dat je succesvol zult zijn.
  • Neem gecalculeerde risico’s om jouw doel te bereiken.
  • Ga net een stapje verder dan iemand anders, zeker als het even tegen zit.
  • Wat ben je bereidt te geven, voordat je kunt gaan ontvangen?

Al deze stappen kun je terugvinden in het boek ‘je bent rijk geboren‘ van Bob Proctor. Persoonlijk is dit één van mijn mooiste boeken die dit onderwerp behandelen en ik raad het dan ook van harte aan.

je bent rijk geboren

Ik weet zeker dat je iets met deze informatie kunt doen en ik wens je dan ook veel succes bij het halen van jouw doelen! Meer informatie over deze stappen voor een rijker en gelukkiger leven vindt je bij ‘Welvaartsbewustzijn, Tips voor de juiste mindset‘.

Hulp nodig om rijk en succesvol te worden? check deze aanbiedingen en bespaartips die jou een flinke zet in de goede richting gaan geven.

Laat mij nu zien hoe ik succesvol en rijker kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.