Hoe wordt je gelukkig? - 6 manieren om het geluk een handje te helpen.
Succesvol leven.nl - Dé website voor een succesvol leven
Tussen de oren 27 oktober 2019
mm
Wim Geen reacties

Geluk zit in de kleine dingen zeggen ze weleens. Rijk en succesvol worden heeft ook met gelukkig zijn te maken. Wat heb je aan al dat geld als je depri door het leven gaat? Hoe wordt je gelukkig? Lees snel verder en ontdek waar jij gelukkig van wordt!

hoe wordt je gelukkig klavertje vierBestaat er een ultiem recept om gelukkig te worden? Of is dit voor iedereen weer verschillend? Op succesvol leven.nl kun je veel informatie vinden over rijkdom en succesvol worden. Hoe wordt je gelukkig? is ook een vorm van succes. Je kunt uiterst gelukkig zijn zonder een dikke portemonnee, het hoeft niet altijd over geld te gaan.

Hoe wordt je gelukkig met je baan?

 Het is eigenlijk heel simpel. Ben je het werk wat je doet helemaal zat? Stop er dan mee, het leven is te kort om te blijven hangen in dingen die je niet leuk vindt. Natuurlijk is dit makkelijk praten, maar als je diep van binnen kijkt, zie je dat ik gelijk heb. Kijk of je je werk weer aantrekkelijk kunt maken door aanpassingen door te voeren.

Ga elke dag met plezier naar het werk en zie obstakels als een uitdaging. Als je de problemen oplost, voel je jezelf trots en een beetje gelukkiger. Denk dus in oplossingen in plaats van altijd maar problemen te zien.

Wil je ook een beter en mooier leven of ben je het zat om maar net rond te komen? Ontvang direct een email met gratis tips van succesvol-leven.nl om elke maand geld over te houden.

JA! Kom maar op met die gratis tips voor een rijker leven

Haal het beste in jezelf naar boven, elke dag weer, zodat je beter wordt in wat je doet. Daardoor kun je er ook meer voldoening uit halen. Help je collega’s in plaats van dat je ze ziet als concurrentie. Als je elkaar helpt, zal de sfeer een stuk beter zijn!

Time flies when you’re having fun

Je zult zien dat als je het naar je zin hebt, de tijd vliegt en je werk nooit saai is. Je besteedt vaak enorm veel tijd aan werk, dus kan het maar beter een leuke bezigheid zijn. Als je altijd 100% geeft en je jezelf (bijna) onmisbaar maakt, kun je eens in de zoveel tijd eens een praatje maken met de baas om te zien wat er nog verbeterd kan worden.

Hier bedoel ik niet alleen jouw bankrekening mee, maar vooral ook jouw werkzaamheden. Wat kun je nog doen om nog productiever te zijn, zonder dat je harder of meer moet gaan werken? Denk mee met het bedrijf, zonder je eigen uit te sloven en je collega’s de ogen uit te steken. Je werk zal dan nog leuker zijn.

Gelukkiger door anderen te helpen

Het is misschien een beetje een cliché, maar je wordt gelukkiger door andere mensen te helpen, mits je natuurlijk niet uit bent op een beloning. Help dus dat familielid met verhuizen, zonder er iets terug voor te verwachten.

Je kunt ook veel voldoening halen uit vrijwilligerswerk, zeker als die ander dankbaarheid toont voor jouw hulp. Dus hop met je luie …. van de bank af en koffie gaan schenken in het bejaardenhuis, of poepies scheppen op de kinderboerderij, netflix kan wel even wachten.

Creëer je eigen geluk

Je moet jezelf gelukkig maken, niemand anders kan dat. Daar bedoel ik mee dat jij de enige bent die controle over jouw gevoel heeft. Sta dus open voor dat compliment en loop niet als een zwartkijker door het leven.

Ook al lijkt alles tegen te zitten, er zijn altijd wel mooie dingen te vinden die jou dat beetje geluk kunnen schenken. Wees dankbaar voor elke nieuwe dag en wees blij met wat je hebt, ook al is dat in jouw ogen niet zoveel. Bedenk dat een ander misschien jaloers is op jouw manier van leven.

Doe regelmatig dingen waar je blij van wordt. Ga lekker shoppen, pak een filmpje of bezoek je favoriete restaurant. Je eigen onthouden van al deze dingen, kan je zeer ongelukkig maken.

Geluk in je relatie

Geluk wordt vaak in verband gebracht met goede relaties. Ik ben absoluut geen relatie expert, maar als je respect voor elkaar hebt ben je al op de goede weg. In goede harmonie omgaan met je gezin, brengt rust in je leven. Blijf vooral praten en cijfer jezelf vooral niet weg. Ook jij bent belangrijk en hebt wensen en verwachtingen.

Hoe wordt je gelukkig liefde

Je zult samen jullie doelen moeten halen, dus praat erover en bekijk hoe jullie elkaar kunnen helpen bij het bereiken ervan. Als jullie op één lijn zitten, zul je zien dat het allemaal veel makkelijker gaat.

Zonder geld toch gelukkig worden?

Stel je hebt geen cent te makken, kun je dan toch gelukkig zijn? Ja natuurlijk, want voor iedereen is geluk weer anders. Mensen die zich niet druk maken om geld, maar liever energie steken in vriendschap en de simpele dingen van het leven, zullen gelukkiger zijn dan mensen die bang zijn zonder geld te zitten.

Als je leeft in een kapitalistische maatschappij zoals wij, zul je er toch niet onderuit kunnen wat geld te bezitten. Maar de één wordt al blij en gelukkig van een appeltaart bakken en de ander pas als hij een nieuwe auto aanschaft. Gelukkig zijn we allemaal anders.

Gelukkig worden door veel te verdienen

Kun je gelukkig worden door veel geld te verdienen? Zeker waar, als je maar niet geobsedeerd bent door geld. Geld is een hulpmiddel om jou zo comfortabel mogelijk te laten leven. Heb je meer te besteden, dan zul je dus meer leuke dingen kunnen doen die jou geluk een boost kunnen geven.

Je zult regelmatig uit eten kunnen, een mooie auto rijden en op vakantie waar naartoe je maar wilt. Het gevoel van financiële vrijheid voelt zo bevrijdend. Nooit meer twijfelen of je iets kunt betalen, maar gewoon kopen als je er zin in hebt.

Als je veel verdient, kun je hiermee ook anderen flink helpen. Je kunt natuurlijk schenken aan goede doelen, maar je kunt het ook anders bekijken. Met alles wat je koopt, help je ook de verkoper. Die wordt er natuurlijk ook beter van als jij meer aanschaft.

Extra geld verdienen via internet

Denk je dat je extra gelukkig wordt als je meer te besteden hebt maar je weet niet hoe? Extra geld verdienen via internet kan dan de oplossing zijn. Je kunt namelijk jou passie gebruiken om bijvoorbeeld je eigen website te maken. Op deze website help je dan je bezoekers met hun problemen.

Hoe denk je dat het voelt, als je andere mensen kunt helpen met iets wat je zelf leuk vindt en hier ook nog voor betaald worden? Beter kan toch niet? 2 vliegen in 1 klap, want je wordt gelukkiger door anderen te helpen en zelf kun je meer leuke dingen doen.

Voor meer informatie kijk je bij ‘Online geld verdienen voor beginners‘ of bekijk één van de andere pagina’s of berichten helemaal onderaan dit artikel.

Wil je meer lezen over geluk, bekijk dan eens deze boeken!

Hulp nodig om rijk en succesvol te worden? check deze aanbiedingen en bespaartips die jou een flinke zet in de goede richting gaan geven.

Laat mij nu zien hoe ik succesvol en rijker kan worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.