Meditation moments

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

In dit artikel laat ik je kennismaken met meditation moments, de meditatie app van Michael Pilarczyk. Je gaat ontdekken wat je met deze app allemaal kunt doen en wat het kost om toegang te krijgen tot alle content.

Of je vindt het helemaal geweldig, of je moet er niks van hebben. Feit is wel dat iedereen regelmatig even de rust in zichzelf zou moeten zoeken. Even nergens aan denken, je verstand op nul en even wat tijd voor jezelf pakken. Ook zijn er enkele visualisaties die je kunt beluisteren. Visualiseren is één van de belangrijkste stappen om rijk en succesvol te worden.


Wat is de Meditation Moments app?

De meditation moments app is een meditatie app voor op je smartphone of tablet die je gratis kunt uitproberen. Aan de hand van muziek en de stem van Michael Pilarczyk kom je helemaal tot rust of visualiseer je jouw ideale leven.

Zelf heb ik de app meer dan een jaar geleden geïnstalleerd en ik gebruik hem meerdere malen per week. Gewoon om even de “stress” van de dag opzij te zetten en nergens aan te denken. Ik gebruik de app ook om de visualisaties te volgen.

Sinds een tijdje heb ik de premium versie en toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken.

Mediteren en visualiseren

Weet je wat het verschil is tussen mediteren en visualiseren?

Mediteren is bedoeld om even een momentje rust te pakken en lekker nergens aan te denken. Even de hectiek van de dagelijkse beslommeringen achterlaten en puur relaxen.

mediteren in de natuur

Visualiseren is jouw ideale wereld levendig voor je zien. Om met Michael’s woorden te spreken: “Wat is jouw mooiste leven”? Visualiseren is een belangrijk item op weg naar rijkdom en succes. Volg het stappenplan van Succesvol Leven en leer alles over visualiseren en wat je nog meer moet weten over rijk en succesvol worden op elk gebied van je leven!

Probeer de Meditation moments app gratis

Zoals zoveel apps kun je ook Michael’s meditatie app gratis downloaden in de App store en google play. Wat kun je verwachten van de gratis versie?

 • 11 meditaties & visualisaties.
 • 2 muziektracks.
 • niet tijdsgebonden, dus je kunt de app altijd gratis blijven gebruiken.
 • mogelijkheid om offline te luisteren.

Gratis meditaties

Met de gratis meditaties van de Meditation Moments app krijg je al een aardig beeld van alles wat deze app te bieden heeft. Je kunt het bij deze gratis versie laten als je dat wilt. Je geniet dan van verschillende meditaties die je de hele dag door kunt beluisteren.

Begin je dag relaxed of sluit de dag af met een ik-momentje!

Streamen of offline luisteren

Alle meditaties, luisterboeken en muziek kun je downloaden. Het voordeel hiervan is dat je overal kunt genieten van deze app zonder dat het je data kost. Maak gebruik van de app tijdens een lange wandeling en kom helemaal tot rust.

Wat krijg je bij de premium versie?

Gelukkig zijn er niet tal van abonnementen, maar gewoon 1 versie waar je toegang krijgt tot alle content. Als de proefversie je dus bevalt, kun je voor de premiumversie gaan.

Maar is die premiumversie wel de moeite waard?

 • Meer dan 100 meditaties in 8 categorieën, variërend van 3 tot 45 minuten.
 • 39 soorten muziek in verschillende lengtes.
 • 3 luisterboeken (Dansen in de hemel, Think & Grow Rich en Master your mindset)

De meditaties

De meer dan 100 meditaties zijn onderverdeeld in 8 categorieën. Het is maar net waar je op dat moment behoefte aan hebt.meditation moments app screenshot

 1. Start je dag.
 2. Ontspanning.
 3. Slaap lekker.
 4. Rust in je hoofd.
 5. Inspiratie.
 6. Visualisatie.
 7. Kids.
 8. Korte breaks.

Michael’s meditaties voor kids zijn zeer bijzonder. Even een korte mediatie samen met je kind voordat hij of zij gaat slapen is zeer rustgevend na een drukke dag.

Muziek

De vele soorten (achtergrond) muziek ademen een sfeer van rust uit. Als je ergens mee bezig bent in huis of je maakt een lange wandeling, is de muziek op de achtergrond écht een aanrader.

Luisterboeken

De 3 luisterboeken staan garant voor urenlang genieten. Dansen in de hemel gaat over de ups en downs van een wereldberoemde dj en zijn zieke vrouw.

Think & Grow Rich is het boek van Napoleon Hill, waarin hij het geheim van rijkdom en succes tot in detail aan je uitlegt. Uiteraard is het luisterboek de Nederlandse bewerking van dit boek.

Master your mindset is het boek van Michael over persoonlijke groei, zie ook mijn review van dit boek.

Updates

Regelmatig wordt er nieuwe content toegevoegd of aangepast in de Meditation Moments app. Zo blijft het interessant, je komt elke keer wat nieuws tegen. Niet dat je er zo op uitgekeken bent, want voordat je alles zo’n beetje geluisterd hebt, ben je misschien wel maanden verder.

Wat kost de Meditation Moments app?

Zoals reeds vermeldt kun je de Meditation Moments app gratis downloaden. Besluit je echter om voor het volle pakket te gaan, dan zijn er 2 opties:

 • €6,49 per maand via de App store of Google play, per maand opzegbaar.
 • €35,99 per jaar via Ideal (NL) en Bancontact (B).

Wat je kiest is natuurlijk helemaal up-to-you, ik heb zelf voor een jaar gekozen en ik vind het z’n geld meer dan waard. Ik heb er al urenlang plezier van gehad. Als ik de hond uitlaat luister ik nog wel, maar ook ‘s-morgens vroeg en als ik naar bed ga.

Wie is Michael Pilarczyk?

Als kleine jongen kwam Michael van Polen naar Nederland. Hij wilde dolgraag bij de radio werken en deed er alles aan om zijn doel te bereiken. Hij werd DJ bij radio Veronica en later was hij nauw betrokken bij de oprichting van radio 538. Mischien ken je hem wel als VJ bij TMF in de jaren ’90. Wil je meer lezen over Michael? Kijk dan bij “lifecoach Michael Pilarczyk“.

Conclusie Meditation Moments app

Je moet er wel voor openstaan, want als je totaal niets hebt met dat “zweverige” zul je niet overtuigd worden, maar als je twijfelt zou ik toch de gratis versie downloaden in de App store of bij Google play.

Gebruik deze versie een tijdje en als het bevalt kun je de premium versie aanschaffen. Je hebt dan altijd de beschikking over uren materiaal in de verschillende categorieën.

Zelf heb ik lang de gratis versie gebruikt, want ik geef niet graag geld uit aan apps. Deze app is het echter wel waard en je krijgt veel waar voor je geld! Als je over een heel jaar kijkt, is €36 helemaal niet zoveel. het kost slechts 1 cappuccino per maand zoals Michael op zijn website vermeldt.

Enthousiast geworden? Ga naar de Apple Store of Google Play en download de gratis Meditation Moments app

Gratis Tips & Tricks van Succesvol-Leven.nl

Schrijf je in en leer hoe ook Jij Rijk en Succesvol kunt worden!

Klik voor meer informatie over rijkdom en succes rechtstreeks in je mailbox

2 reacties op “Meditation moments

 1. We’re a gaggle of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
  Your site offered us with valuable information to work on. You’ve performed an impressive process and our whole group can be thankful to you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *