Dé website voor iedereen die rijk en succesvol wil worden

Over mij

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Wim van der Kruijk, trotse eigenaar van succesvol-leven.nl waar je rijk en succesvol kunt worden als je de informatie op de juiste manier toepast! Ik ben 41 jaar en woon met mijn vrouw, zoon en hond Turbo in Noord-Brabant.

De reden dat ik met Succesvol-Leven.nl ben begonnen is omdat ik veel mensen hoor klagen over te weinig geld. Het ergste is, dat het bij klagen blijft, ze doen er niets aan. Waarschijnlijk weten ze niet hoe ze meer geld kunnen verdienen of overhouden.

foto Wim

rijk en succesvol worden met Turbo

Met alleen klagen lost het probleem natuurlijk niet op, dus ben ik op deze website informatie gaan delen over hoe je een succesvol leven kunt krijgen. De laatste jaren heb ik op deze manier al vele mensen naar een rijker en succesvoller leven kunnen leiden en ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen.

Inhoudsopgave

Schooltijd

Na het doorlopen van de basisschool en HAVO in Zuid-Holland, verhuisde ik met het hele gezin naar Noord-Brabant.

Door die overgang en omdat ik totaal niet wist wat ik wilde, was een vervolgopleiding niet echt aan de orde en ging ik maar werken voor het uitzendbureau. Als je eenmaal een baan hebt, wordt de stap steeds groter om voor een opleiding te kiezen en dus bleef ik maar werken.

Werk

Na enkele maanden kwam ik bij een inpakbedrijf terecht. Dat was in September 1997 en ik werk daar nog steeds. Met de crisis in 2008 moesten bijna alle werknemers van onze afdeling het veld ruimen en ging het bedrijf over op Poolse werknemers om de kop boven water te houden.

Als enige Nederlandse werknemer mocht ik blijven. Blijkbaar deed ik toch iets anders dan al die anderen. Ik werd mijn eigen ervan bewust dat ik mocht blijven door mijn inzet en ‘hart voor de zaak’ maar wist heel goed, dat als het nog slechter zou gaan, ook ik eruit moest.

Doordat we met Oost-Europeanen verder gingen, kreeg ik automatisch een meer leidinggevende functie. Toch kwam ik op de één of andere manier steeds geld tekort. Het maakte niet uit of ik meer ging verdienen, want aan het einde van de maand stonden we gewoon weer op 0 of zelfs rood. Onbewust ga je toch meer uitgeven als je meer gaat verdienen.

Online verdienen

Ik heb toen enkele jaren verschillende ‘buitenkansjes’ geprobeerd op internet. Elke dag bijvoorbeeld advertenties bekijken voor 0,1 cent. Al snel besefte ik dat ik daar niet rijk van zou worden. De volgende stap was de zogenaamde revenue sharing sites. Je kocht dan een advertentiepakket voor bijvoorbeeld $3. Als bonus kreeg je dan 4 dagen lang 30% van je inleg terug. Na 4 dagen had je dus 30 cent winst.

geld aantrekken als een magneet

Je zult begrijpen hoe snel het gaat, als je de winst weer investeert in nieuwe pakketten. Het enige nadeel is, dat zulke websites afhankelijk zijn van nieuwe leden die er geld in pompen.

Uiteindelijk had ik $1700 staan, maar die kon niet uitbetaald worden omdat er geen geld was. Gelukkig had ik al een kleine winst behaald, maar ik heb daar wel meer dan een jaar mijn tijd en energie in gestoken voordat de website van de één op andere dag opeens offline was.

Al doende leert men en de volgende stap was een ‘gratis’ mogelijkheid om miljonair te worden. Er is iemand in Zuid-Holland die jou geld geeft om financieel onafhankelijk te worden. Dat geld stort hij in online programma’s, waar het kan groeien.

Ik had uiteindelijk zo’n 4 à 5 verschillende programma’s lopen, maar zoals zo vaak ging dat ook niet goed. De websites stopten ermee, veranderden de winstpercentages of de voorwaarden zodat het niet meer interessant voor ons was.

Aantrekken van welvaart

Na een jaar of 2 – 3 was ik er wel een beetje klaar mee. Ik was eigenlijk nog net zover als 5 jaar eerder, nog steeds met lege handen. In de tussentijd was ik in aanraking gekomen met Affiliate Marketing. Ik begon met het bouwen van mijn eigen website, waar ik mijn ervaringen met online geld verdienen deelde. Al snel kwam ik via youtube in aanraking met mensen als Bob Proctor, Rhonda Byrne en Robert Kiyosaki.

Hun filosofie is dat er genoeg welvaart in de wereld is voor iedereen en dat iedereen rijk en succesvol kan worden als ze op een bepaalde manier te werk gaan. Dit interesseerde mijn enorm en ik dook er vol in. Ik keek uren youtube filmpjes, las boeken en zocht online informatie over dit ‘geheim’ om rijk te worden.

Toepassen van de kennis

10% is van mij

Door het boek ‘De rijkste man van Babylon‘ kreeg ik spontaan ideeën binnen over hoe ik 10% van mijn salaris kon gaan sparen. Uiteindelijk besloot ik een deal te sluiten met de baas. Ik zou een uur eerder beginnen met werken (=12,5% meer voor de baas) voor een salarisverhoging van netto 10%. De baas ging akkoord en sinds die tijd spaar ik de 10% automatisch zodra mijn loon binnen is.

Ik vulde mijn buffer en spaarde daarna voor andere dingen. Een buffer voor onvoorziene uitgaven is heel belangrijk. Jaren eerder hadden wij storing in de cv-ketel waardoor die vervangen moest worden. Ik moest alles uit de kast halen om het te betalen, wat gelukkig net lukte. Als ik een goede buffer had gehad, was het allemaal veel makkelijker en zonder stress gegaan.

Nieuwe bak

Afgelopen jaar wilde ik een nieuwe auto rijden en ik berekende precies wat ik elke maand tekort kwam om dit waar te maken. Het was nog een flink bedrag, waardoor mijn eerste gedachte natuurlijk was van: “Laat maar zitten, het is niet voor mij weggelegd.”

Toch kreeg ik het idee niet uit mijn hoofd en bleef er maanden over nadenken, tot ik een plan van aanpak maakte en de knoop doorhakte.

Op de zaak werden flinke uitbreidingen verwacht in het machinepark. Hierdoor zou ik waarschijnlijk nog meer werk op mijn bord krijgen terwijl ik nu al de volle 9 uur nodig heb om alles bij te houden. Ik kwam met plannen om het anders aan te pakken en besprak gelijk mijn ‘nieuwe auto’ wens.

rijk en succesvol worden - nieuwe auto

De directie ging akkoord, waarvoor ik heel dankbaar ben en ik heb nu het voorrecht om in een gloednieuwe Nissan Qashqai te rijden. Deze denkwijze is echt niets bijzonders en kan door iedereen worden toegepast, zolang je maar actie onderneemt.

Als je niets verandert in je leven, blijven de resultaten hetzelfde.

Affiliate marketing

Sinds Augustus 2018 ben ik de trotse bezitter van deze website. Op succesvol-leven.nl kun je alle informatie vinden over hoe je rijk en succesvol kunt worden in het leven. Dit hoeft niet altijd om geld te gaan, maar geld is wel het belangrijkste onderdeel. Een echt rijk en succesvol leven kun je alleen hebben als je geen geldproblemen hebt.

Het mooie is, dat ik mensen kan helpen de juiste richting te vinden in hun leven. Dit kan door de gratis informatie op de website, maar ook door deze boeken te lezen en de aanbiedingen pagina waar je producten en diensten kunt vinden om rijk en succesvol te worden.

Als je iets aanschaft via een link op deze website, zal ik hiervoor een kleine vergoeding ontvangen (affiliate marketing). Deze vergoeding wordt vooral gebruikt om de kosten (domein+hosting) te dekken, zodat ik nog jaren vooruit kan.

Stappenplan

Ik wil je adviseren om eerst het ‘Stappenplan‘ voor een beter leven te volgen. Je leert dan eerst alle basisvaardigheden om rijk en succesvol te worden. Kijk daarna verder bij de pagina’s onderaan de website, de aanbiedingen of bij de blogberichten voor meer informatie over een bepaald onderwerp.

Mijn ultieme doel is om elk jaar duizenden mensen hét zetje in de goede richting te geven. Iedereen kan rijk en succesvol worden als hij op de juiste manier te werk gaat. Het aantrekken van rijkdom staat net zo vast als 1 + 1 = 2. Maar hiervoor zul je wel zelf actie moeten ondernemen.

Geen ‘rijk en succesvol worden’ expert

Op mijn website kun je dé informatie vinden die jou schatrijk zal maken. Echter maakt mij dit niet een expert op het gebied van rijk en succesvol worden. Ik heb geen speciale opleiding gehad om als officiële financiële adviseur door het leven te gaan.

Het is dus zaak om bij grotere financiële beslissingen altijd de hulp van een bevoegd expert in te roepen. Iemand die weet waarover hij praat qua financiën, belastingen enz.

Mijn informatie komt vooral van Life coaches als Bob Proctor, Robert Kiyosaki, Michael Pilarczyk en vele andere. Ook zul je persoonlijke ervaringen tegenkomen op deze website, want ik pas de informatie natuurlijk ook toe op mijn eigen leven zoals je hierboven al hebt kunnen lezen. Ik weet dus dat het werkt uit eigen ervaring en wil dit ook delen met jou!

Contact

Je kunt op verschillende manieren aan meer informatie komen.

  • Vul dit contactformulier in en ik zal zo spoedig mogelijk reageren!
  • Reageer onderaan een blogbericht.
  • Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om tips, tricks en aanbiedingen te ontvangen

Ik wens je veel rijkdom en succes toe en raad je aan om de informatie op succesvol-leven.nl met een open-mind tegemoet te treden. Soms lijkt het misschien wat hocus-pocus, maar ik weet dat het werkt!!

Met vriendelijke groet,

Wim van der Kruijk

succesvol leven

Gratis Tips & Tricks van Succesvol-Leven.nl

Schrijf je in en leer hoe jij ook Rijk en Succesvol kunt worden!

  • Ontvang tips om extra geld te verdienen.
  • Of om juist te besparen.
  • Aanbiedingen waarmee je financieel vrij kunt worden.
Klik voor meer informatie over rijkdom en succes rechtstreeks in je mailbox