Rijk worden met een passief inkomen

Sta jij elke maand rood of verdien je al een riant salaris, maar wil je een passief inkomen opbouwen? Dan zou hier zomaar de oplossing tussen kunnen staan.

Passief inkomen wil iedereen wel. Sommigen zijn al blij met een paar tientjes extra in de maand, maar er zijn ook mensen die hier een volwaardig inkomen mee verdienen terwijl ze zelf op het strand liggen op Hawaï. Ik wil hier enkele verdienmodellen bespreken die jou financieel onafhankelijk kunnen maken, als je het op de juiste manier aanpakt.


Geld mindset

Om veel geld te kunnen verdienen, moet je op de juiste manier tegen geld aankijken. Als je altijd bang bent om geld uit te geven, zul je nooit financieel onafhankelijk worden.

Geld moet je voor je laten werken en de winst die daaruit komt ook weer. Op deze manier bouw je een inkomstenstroom op die alleen maar groter wordt als je het goed aanpakt.

Veel mensen denken dat rijke en succesvolle mensen op een oneerlijke manier aan hun geld gekomen zijn en dat geld dus slecht is. Deze mensen hebben waarschijnlijk zelf niet veel geld, want als je veel geld hebt, kun je ook veel mensen helpen. Je servicebereik wordt veel groter dan dat je alleen je bakker, verzekeraar of supermarkt ‘helpt’ om vooruit te komen.

passief inkomen krijgen

Investeer bijvoorbeeld in projecten aan de andere kant van de wereld. Je helpt met jouw geld dan andere mensen en verdiend er ook nog aardig aan. Iets wat mensen zonder geld niet voor elkaar krijgen.

Zie geld dus als een middel om service te verlenen en denk eraan dat geld nooit het doel is, maar een mooie bijkomstigheid van de service die jij aan anderen verleend!

Er zijn inmiddels duizenden boeken over de juiste (geld) mindset te koop. Ik raad je dan ook aan om regelmatig zo’n boek te lezen en zo leert om op een andere manier naar de wereld te kijken. Kijk bij ‘lees je succesvol‘ voor enkele suggesties.

Bol Masterclass

Waarom beveel ik je deze Bol.masterclass videocursus aan? Omdat dit één van de makkelijkste manieren is om een passief inkomen te genereren. Je moet wel bereidt zijn om te investeren in jezelf. De cursus is niet goedkoop en dat heeft een reden.

Je zult namelijk een bepaalde commitment moeten hebben, een reden om er vol voor te gaan. Alles wordt van A tot Z uitgelegd, zodat je zelf aan de slag kunt gaan en binnen no-time een passief inkomen opgebouwd hebt. Maar zoals met alles, zul je zelf actie moeten ondernemen. Met lui achterover op een stoel zitten, is nog nooit iemand rijk geworden!

Ze willen deze waardevolle cursus dus alleen aanbieden aan mensen die er ook echt mee aan de slag gaan. Als je de cursus doorlopen hebt, wat meer dan 20 uur video bevat, heb je de tools om binnen enkele weken al je geld eruit te hebben. Alles wat je daarna verdient is pure winst. Klik op de banner hieronder om meer informatie te krijgen over deze kans op financiële vrijheid!

passief inkomen via videocursus

Er wordt gebruik gemaakt van de populaire webshop bol.com en het model is veel eenvoudiger dan dropshipping. De voordelen op een rijtje:

 • Je hoeft geen website/webshop te bouwen en te onderhouden.
 • Je hoeft niet voor bezoekers te zorgen.
 • Klantenservice hoef je je eigen niet druk om te maken.

Kortom, met deze cursus wordt je klaargestoomd om een succesvolle e-commerce ondernemer te worden. Begin met de gratis cursus en kijk of het iets voor je is!

Passief inkomen met de AMR

internet succes gidsWil je een passief inkomen opbouwen? Heb je al veel dingen geprobeerd wat op niets is uitgelopen? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie echt iets voor jou. In de AMR leer je alle kneepjes van affiliate marketing van iemand die maanden heeft waarin hij €30.000 verdient. Hij kan jou precies vertellen wat je moet doen om ook geld te gaan verdienen via internet.

Heb jij dus een hobby of passie die je graag wilt delen met anderen? Maak een website, vertel hierover en biedt relevante produkten en diensten aan om jouw bezoekers verder te helpen. Op deze manier ben je met je passie bezig en je verdient er ook nog aan!

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is makkelijk uit te leggen. Via een website of social media kanaal promoot jij een product of dienst en als iemand tot aankoop overgaat, ontvang jij hiervoor een vergoeding.

Dit systeem wordt ook in de fysieke wereld op grote schaal toegepast. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar een vertegenwoordiger of verzekeringsagent. Die werken ook op deze manier.

De voordelen

 • Je kunt er zoveel tijd insteken als je zelf wilt.
 • De verdiensten zijn oneindig.
 • Hulp van andere affiliate marketeers via het internet succes gids forum.
 • Verdienen vanaf elke plek in de wereld.
 • Je kunt meerdere produkten promoten binnen 1 website.

Nadelen

Er zijn natuurlijk ook nadelen te noemen over affiliate marketing. Houdt hier rekening mee voordat je begint aan je avontuur.

 • Als een produkt of dienst stopt, verdien je niets meer en moet je jouw berichten aanpassen.
 • Verwacht geen commissie in de eerste paar maanden. Eerst zaaien, dan pas oogsten.
 • Als je geen doorzetter bent, zul je waarschijnlijk vroegtijdig afhaken.

Natuurlijk zul je hier in het begin veel tijd in moeten steken. Het komt echt niet aanwaaien, maar als je hier serieus mee aan de slag gaat, zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze complete videocursus is vrij goedkoop en daarom een unieke kans om een expert te worden in affiliate marketing.

Passief inkomen opbouwen was nog nooit zo makkelijk. Wat ga je leren?

 • Hoe je een succesvolle affiliate marketing website opricht en onderhoudt
 • Goede content schrijven zodat je hoger gaat scoren in zoekmachines
 • De fijne kneepjes van e-mail marketing en nog veel meer…..

Klik dus snel op onderstaande link om uit de ‘rat race’ te ontsnappen en zelf te bepalen hoeveel, waar en wanneer je wilt verdienen!

slapend rijk met affiliate marketing

Enthousiast geworden maar wil je eerst meer informatie over affiliate marketing? Kijk dan eens bij mijn review over de AMR om jou passieve inkomen een flinke boost te geven.

Nog veel meer

Er zijn natuurlijk duizenden manieren om een passief inkomen te genereren, zoals bijvoorbeeld vastgoed, aandelen en investeren, maar daarvoor moet je wel actie ondernemen. Wachten op het juiste moment gaat jou niet helpen want smoesjes zijn er altijd wel te verzinnen. Hulp nodig? check dan even mijn ‘aanbiedingen‘ en wordt ook rijk en succesvol!

Ik denk echt dat geld gelukkig kan maken en als je er net zo over denkt is ‘Geld maakt gelukkig – alles over financiële groei‘ een goed artikel om hier meer over te weten te komen.

Disclaimer

Pas altijd op waarin je investeert. Vele websites adverteren met gouden bergen, maar als ze uit de lucht gaan, kun je fluiten naar je centen. Daarom beveel ik alleen producten en diensten aan, die in mijn ogen betrouwbaar zijn. Onderzoek eerst goed wat je kunt verwachten en investeer NOOIT meer geld dan je bereidt bent te verliezen.

Gratis Tips & Tricks van Succesvol-Leven.nl

Schrijf je in en leer hoe ook Jij Rijk en Succesvol kunt worden!

Klik voor meer informatie over rijkdom en succes rechtstreeks in je mailbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *